Малък гаф. Фатално ли е?

19.01.09
18:46

Значи отскоро пия Supermass 2100 на BIOGAME. Не тренирам, а го пиЕХ за маса, но сега смятам да започна да тренирам. Проблема обаче е там, че днес нямах възможност да отида да си закупя аз продукта, а поръчах на нашите, които са ми купили само SUPERMASS, а не SUPERMASS 2100. Интересува ме каква е разликата и ще повлияе ли в/у мен по някакъв начин. Също ще Ви отговоря на въпроса защо почнах да го гълтам без да тренирам. Причината е близко до акъла и е, че искам да кача някой и друг килограм. Интересува ме правилно ли съм подходил в това отношение.

Благодаря Ви предварително.

Темата беше редактирана от Hee3aBuCuM на 19.01.09 19:31.

19.01.09
19:02

Дали е Супермас или Супермас 2000 - и двете в кофата :) Можеш да използваш кутията като си носиш храна в нея - 100 пъти по-добре ! :)

19.01.09
19:03

Айде сега пък фатално.Протеинът си е храна,все едно си хапвал малко повече през това време,това е всичко.

19.01.09
19:07

казано от Hee3aBuCuM на 19.01.09, 18:46:

Значи отскоро пия Supermass 2100 на BIOGAME. Не тренирам, а го пиЕХ за маса, но сега смятам да започна да тренирам. Проблема обаче е там, че днес нямах възможност да отида да си закупя аз продукта, а поръчах на нашите, които са ми купили само SUPERMASS, а не SUPERMASS 2100. Интересува ме каква е разликата и ще повлияе ли в/у мен по някакъв начин. Също ще Ви отговоря на въпроса защо почнах да го гълтам без да тренирам. Причината е близко до акъла и е, че искам да кача някой и друг килограм. Интересува ме правилно ли съм подходил в това отношение.

Е в такъв случай к’во да си купя, за да кача някое килце?

offtopic

“Фаул” се пише.

19.01.09
19:30

казано от Hee3aBuCuM на 19.01.09, 19:07:

казано от Hee3aBuCuM на 19.01.09, 18:46:

Е в такъв случай к’во да си купя, за да кача някое килце?

“Фаул” се пише, ако реша да уважа английската/американската писменност, а аз не съм решил явно! И англичани, и американци са ми антипатични. Обичам родината си и щеше да е най-добре да напиша “гаф”, но не ми беше дошло на ум!

Не съм дошъл тук да ме учат на правопис, а за съвет!

19.01.09
20:22

Български гейнър...кофти работа, нищо качествено. Нищо фатално няма в размяната им. Вместо да си даваш парите за този продукт, по-добре наблегни на храненето.

20.01.09
09:40

Вземи си гейнър USA да не е БГ щоте нестават аз пиа на SCITEC и съм доста доволен ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1