19.01.09
18:33
Здравейте.С един приятел си говорихме и той спомена,че от сутрин до обед нивата на тестостерон са най-високи и примерно ако тогава ти е тренировката щяло да се получи по-голям анаболен ефект (не говоря за вземане на НИКАКВИ медикаменти (стероиди и т.н.)).Просто ми го каза това и се зачудих дали има нещо такова?Аз попринцип ходя късно на тренировки (към 19 ч.) .Но също се замислих и,че както си ходя късно аз просто се прибирам наяждам се и след някой час си лягам и така тялото ми почива по-добре,а пък ако ходя сутрин после ме чака училище и т.н. и я няма тази “пълна почивка”.А и според вас кога е най-доброто време за трениране и имали въобще такова?
Еми има мнения,че сутрин към 10 е доста добре,а после към 16:00 часа.Ама нека да кажа,че не всеки има това свободно време и всеки трябва да си разпредели времето както според него ще му е най-добре!Аз ти препоръчвам ако си 2-ра смяна,така съм и аз да станеш към 8:30-9 хапваш и след един час в залата-10 часа в залата.Тренираш няколко пъти така и виждаш дали се чувстваш по-добре,ако не се чувстваш комфортно си продължаваш вечерта.