Каква кола карате ?

Прескочи до:

12.09.08
17:17

казано от Winnie на 12.09.08, 15:15:

И аз не съм съгласна с играчките  :cheese: , предпочитам колата си пред децата.

ей те тва не го вярвам  :bug:
надявам се никога да не заставаш пред дилемата “или колата, или децата” ;)

12.09.08
17:46

Може би решението на дилемата ще бъде:
“Колата, натоварена с децата”  :lol:
Изморително е да се грижиш за деца. Явно няма как да го знаете от опит.

12.09.08
18:14

казано от D3BEP на 12.09.08, 16:09:

Но принципно си е нещо такова. Жените имат бебетата точно като играчки. Те на тях, Владо, даже от малки играчките им са кукли бебета, обличаш, събличаш, переш, алабала... И като видят деца им са сладки, искат да щипят, да гушкат...
Докато не разберат, че за разлика от играчката детето не можеш да го изключиш или да го хвърлиш някъде...

И аз имам такова усещане.

12.09.08
18:33

казано от Winnie на 12.09.08, 17:46:

Изморително е да се грижиш за деца.

Бабите не помагат ли?
Днеска даже четох, че правителството мисли да отпуска на пенсионери, които гледат малки деца, по една минимална работна заплата на месец ;)

Уини, ти явно рано си разбрала че детето като играчка не става за изключване.  :cheese:
Само е странно че обичаш колата.
Повечето жени я мразят, тя е най - лошата любовница на мъжете им. Ревнуват от нея...

13.09.08
15:08

казано от D3BEP на 12.09.08, 20:40:

Повечето жени я мразят, тя е най - лошата любовница на мъжете им. Ревнуват от нея...

Ами, направете им по едно-две бебета и няма да имат време да мислят глупости  :lol:
Не знам защо е странно да обичам колата. Всъщност, истината е, че повече обичам моторите, но ми е трудно да ги държа изправени неподвижни :cheese:
Влади, бабите не стват! Развалят децата до немай-къде.

Мнението беше редактирано от Winnie на 13.09.08 15:09.

20.09.08
14:00

казано от Траян Атанасов на 19.08.08, 22:54:

^MaD^ това е твое мнение.Тая мания не е на повечето българи ами е по цял свят.Аз имам Голф 5,не е кой знае какво,но чак със Ланча да се сравнява... незнам..

ами то като няма ланчия която да е в този клас и от подобна година кво ще сръвняваш ?
И по-скоро звучиш като някой дечко дето има познат който кара голф5 ама тва си е мое мнение :)

26.09.08
16:49

..::: ЧЛЕН НА ДВИЖЕНИЕ “БЪЛГАРСКА АНТИ-GOLF АСОЦИАЦИЯ” :::..

VL

26.09.08
18:15

Някоя вечер бащата като е в командировка яхвам пунтото 1.4 96 г. 75 коня и брамча из квартала ... ( на 16 год съм :P )

26.09.08
19:10

Браво бе, ако те набарам какви шамари ще ти подаря не е истина просто :P

27.09.08
08:15

казано от Vlado на 26.09.08, 18:15:

Някоя вечер бащата като е в командировка яхвам пунтото 1.4 96 г. 75 коня и брамча из квартала ... ( на 16 год съм :P )

Абе изчакай 18-така бе човек. Иначе, ако те хванат чак на 21 ще можеш да я вземеш пустата книжка. Недей рискува, не е работа така :)

Хубаво го планираш, само те моля да си сам - за единия миг невнимание няма смисъл да лежи и друг.

04.10.08
09:25

Mercedes 200 D
модел 123

ето го красавеца  ;-P

http://img377.imageshack.us/my.php?image=mercedesar3.jpg

10.10.08
21:52

Наистина е красавец :-)

казано от ^MaD^ на 20.09.08, 14:00:

^MaD^ това е твое мнение.Тая мания не е на повечето българи ами е по цял свят.Аз имам Голф 5,не е кой знае какво,но чак със Ланча да се сравнява... незнам..

ами то като няма ланчия която да е в този клас и от подобна година кво ще сръвняваш ?
И по-скоро звучиш като някой дечко дето има познат който кара голф5 ама тва си е мое мнение :)

“дечко” тая дума ме кефи.Ем,да близък познат ми е,вече от 19 години го познавам,всеки ден го гледам в огледалото.
P.S За съжаление не съм си я купил сам както се досещате...

19.11.08
18:26

Fiat Punto 1.1 - за из града е супер

22.11.08
19:27

Защо е отворена тази тема в този сайт? Колата е необходимост, тя не индетифицира човека. Пожелавам на всички тук да се сдобият с колата която всеки от вас желае да притежава! Повярвайте ми - това не е толкова трудно стига да вярвате в себе си. Всичко е въпрос на време особено за по-малките от вас. :) Mercedes-CLS-350

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 23.11.08 21:41.

Тема като останалите “извън” спортния център. Полезно е да се добие представа за начина на мислене сред потребителите в онзи момент, когато диетите и тренировките са на пауза (ако има такъв).

Посочената снимка сигурно е на колата, която (ще) караш? :)

22.11.08
21:12

казано от Димитър Михайлов на 22.11.08, 20:52:

Тема като останалите “извън” спортния център. Полезно е да се добие представа за начина на мислене сред потребителите в онзи момент, когато диетите и тренировките са на пауза (ако има такъв).

Посочената снимка сигурно е на колата, която (ще) караш? :)

Напротив. Карам я в момента. Но това не е определящо за мен. Като мъж е приятно да се глезя. Но този сайт ми дава съвсем друго усещане и колата въобще не се вписва в него. Сайта ме разтоварва и предметите и парите не намират място тук. (лично за мен)

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 22.11.08 21:17.

И аз това визирах (за карането), макар не директно. Що се отнася за позицията ти, достатъчно уважителна и не са ми достатъчно годините, за да кажа, че я подкрепям, но има време.

23.11.08
17:51

Не е въпроса в предмитети. Въпроса е в желанията и психиката. Когато хора си мислят, че нещо ще им донесе щастие и го желаят неистово... това е проблем. Ние си мислим, само да си намеря готина мацка, само да си купя хубава кола... а като си ги вземем и се разочароваме. Първо е най-важно щастието и състоянието на ума... пак после всичко останало.

08.12.08
14:14

казано от Траян Атанасов на 19.11.08, 00:11:

казано от ^MaD^ на 20.09.08, 14:00:

“дечко” тая дума ме кефи.Ем,да близък познат ми е,вече от 19 години го познавам,всеки ден го гледам в огледалото.
P.S За съжаление не съм си я купил сам както се досещате...

Като гледам когато си ги писал тия неща не си имал 18 ама както и да е :) не е моя работа кво и как караш :)
А аз да се похваля с новата ми придобивка
http://www.volkswagen.bg/files/bg/bildgalerie/gross/862299905.jpg 2.0 бензин
колко се преебах само аз си знам  >:-(

12.01.09
21:28

Лада самара 1.5 ихаааааа страхотна си ми е.Романтика и спомени ;)
Пасат Б5 2.5тди яка машинка...но ладичката ;((( обичкам си я.

12.01.09
22:55

А аз да се похваля с новата ми придобивка

на мен ми изглежда че вашите трябва да се похвалят с новата им придобивка

20.01.09
07:59

Имах Ауди А6 2.8 quattro 200 коня, до преди месец.Но вследствие катастрофа,нямам ни кола ни книжка.Отделно за лятото Yamaha R6 и Kawasaki ZXR 750

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.01.09 08:02.

20.01.09
10:19

аз пък карам на бащами колата Пассат 2000 кб 115кс им некои добавени части по двигателя преди имахме Опел 136 коня ама го махнахме :)

20.01.09
10:36

Аз смених 3 коли за няма и година :D и пак не карам, каквото искам, но ...... съдба :)

20.01.09
11:13

Аз пък се колебая между Леон Купра (стария модел) и Субару wrx (нов).

казано от Стоянчо на 20.01.09, 11:13:

И въобще по какво ги сравняваш :) Сори за изказването ама какво общо може да има между недоразумението на автомобилната индустрия и Субару? Може би това, че испанците правят много бързи бегачки?
Все едно питаш, колеги опел корса стария модел ли да си зема или новата це класа :)
Субаруто е мерцедес и всички видове са 4х4 баце... Въобще какво е туй сеат, тва е кола от пластика и много чуплива, а субарут е номер едно в офроуд ралитата.

казано от Aleksandar Marinov на 20.01.09, 07:59:

Имах Ауди А6 2.8 quattro 200 коня, до преди месец.Но вследствие катастрофа,нямам ни кола ни книжка.Отделно за лятото Yamaha R6 и Kawasaki ZXR 750

Жалко за ауди-то, било е страшно.

20.01.09
12:40

казано от MI5 на 20.01.09, 11:53:

казано от Aleksandar Marinov на 20.01.09, 07:59:

Жалко за ауди-то, било е страшно.

аудито наистина беше уникално.Пусках са даже по гонки с него,за една година никой не намерих в града да ме бие :) ама.....от простотията ми се наиграх набързо,ето снимка след катастрофата.Нацелих един стълб с около 60 км,и ремонта щеше да бъде за около 6000лв затова го размених за Fiat Stilo Abarth 2.4 2002ра година 170 коня, полу-автоматик.Винаги съм харесвал коли с над 160 коня,следващата ми ще  е с поне 250 ;)

20.01.09
12:42

казано от D3BEP на 20.01.09, 11:34:

казано от Стоянчо на 20.01.09, 11:13:

И въобще по какво ги сравняваш :) Сори за изказването ама какво общо може да има между недоразумението на автомобилната индустрия и Субару? Може би това, че испанците правят много бързи бегачки?
Все едно питаш, колеги опел корса стария модел ли да си зема или новата це класа :)
Субаруто е мерцедес и всички видове са 4х4 баце... Въобще какво е туй сеат, тва е кола от пластика и много чуплива, а субарут е номер едно в офроуд ралитата.

Сегашната ми кола също е Сеат Леон (2004г). Всяка 1 част по нея е немска, тъй като е на Фолксваген. Испански са само фаровете. Както и да, нямам за цел да защитавам сеата. Сеата също има 4х4. Не оставай разочарован, но има случай когато субаруто издиша - http://video.aol.com/video-detail/seat-leon-18-turbo-4x4-vs-subaru-impreza-wrx-sti-drag-race/3129779864. Има време, на мен не ми е спешна покупката, ще го мисля. За офроуда ОК, а сеата кърти на WTCC. И субару съм карал и купра съм карал. Даже субаруто съм го тествал на писта с вградена къстъм турбина и други подобрения и знам добре достойнствата му, дори в името на разнообразието клоня към него, ако трябва да съм честен.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.01.09 12:46.

ТИ си знаеш.
Показваш ми две коли на кратко разстояние.
Сеатът е пластмасов, субаруто е метално . Почти съм сигурен че е така и разликата в килата е огромна. Естествено на едни коне оттам идва едната разлика в ускорението!
Плюс това сеатът е едно предно предаване, а субаруто е 4х4.
Разликата? Естествено на едни и същи коне 4х4 е малко по - бавно, а и тежи повече! Най малкото има още един диференциал отгоре си и разпределя на две места силата от мотора.
Да, ама къде е стабилността и сигурността на Субаруто и къде отива тоя сеат - от най ниските класове и на сеата даже???

Субару не е най - бързата кола, но е една от най  хубавите коли.
За мен сравнението ти е несравнимо.
Да, на едни и същи коне субаруто ще е по бавно на кратки разстояния.
А най - бавен от трите пак на тея коне ще е един мерцедес S класа.
Ти си знаеш!

Сега, не мога да не отбележа обаче че сеатът  е по голям и макар че е по - кекав според мен е по - подходящ за семеен автомобил.
Но сравнението между марките според мен е невъзможно. Даже и сеатът да е напълно фолксваген, а не е и няма значение къде ,а от какво се произвежда.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 20.01.09 14:07.

20.01.09
14:03

Субарота за мен лично е най-добрата кола в нейния ценови клас. Страхотна машина, незнам колко е рентабилна да се кара в граски условия, но е уникална. За мен това е колата на колите.

20.01.09
14:13

Какво имш предвид под пластмаса, моят на метал дрънчи ? :D:D:D
На клипчето сеата също е 4х4 и е турбо.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.01.09 14:16.

Ае те всичките имат метал, но повечето не там и не толкова, колкото трябва :)
Аде, че оспамихме темата.
Но според мен няма хич да съжаляваш за сеата ак оси вземеш Субару.

И... много се съмнявам измпрезата и леона да са на една и съща цена???

20.01.09
16:43

Новият Сеат Леон Купра (240коня) е 58500, а на този модел не мога да му намеря цената, по спомен мисля, че е 54хил. Не говоря за STI!
Иначе новата импреза (WRX STI 2008 2.5 литра турбобоксер 300 к.с.) е 100хиляди лв.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.01.09 16:47.

Съвсем оспамихте темата. Иначе е да не кажа глупаво да се сравняват колите само по 2 показателя - цена и конски сили. Така погледнато най-изгодно е Golf II GTI 16V - 140к.с. за има-няма 1500-2000лв.

100 000 лв!!!  :ohh:
Че ако верно ги имаш тея пари и си готов да ги дадеш земи си една Е класа с тех ве братле .... Влизаш префектно в една 350-тка и ше с исупер актулен... Моделът нема и един месец и е супер различен и интересен...
Ко са мъчиш със леони и субарута...

Поздрави!

20.01.09
19:38

Чшш, стига налитали на злобните резачки. :)
То май си е за тема “Субару фен тук”. И Импреца и Легаци ми допадат.
Та...ако не си майстор, не ти трябва такова торпедо. Изкушението е голямо, пътните ни условия..трагични.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1