20.01.09
14:55
Можете ли да ми кажете какво трябва да се яде за да се отърва от подкожните мазнини и да искарам релеф.Тренирам от 2 месеца ,а вместо да отслабвам съм качила 2 кг.Моляви помогнете ми.
20.01.09
15:47
Много е важна началната точка. Да поясня: ако до преди 2 месеца си била на много строга диета, със стотици калории под необходимите ти - тялото ти е минало в стресов режим. Когато си започнала да се храниш подходящо за програмата ти на тренировка, тялото ти е започнало да си набавя каквото не е имало по време на диетата. Т.е. - започнало е да качва. Това е песимистичният вариант. Оптимистичният е просто да не ти е подходяща сегашната диета. Имай впредвид и че отначалото на заниманията с фитнес и започването на подходяща диета може да отместиш стрелката и нагоре с някой и друг килограм, но после нещата си идват на местата им. Затова е най-добре да споделиш как тренираш и се храниш, както и какви са ти мерките (а защо не и снимки?). Тогава ще може по-добре да ти се помогне.
Ами висока съм 1.62 и тежа 47 кг.,талиа 63, ханш 88,бедро 50.Ям мляко,ориз,пилешко месо и белтъци от време на време и малко сирене.Не съм дебела по принцип но изглеждам пухкава.Не успявам да изкарам мускула и да махна подкожната мазнина.А същевременно качвам кила.Можеби не се храня правилно