20.01.09
16:42
Днес си купих протеин на нутрим и въпреки че навсякъде из форумите ги плюят с изненада открих,че протеина им се разтваря много добре.За около 10 15 секунди разбъркване в шейкър е готов без да остават топчици вътре.Доста се изненадах от този факт .Има ли някой,който го е пил продължително време и с какви впечатления е останал от приема му?
20.01.09
17:14
Това е един от признаците, че е инстантен, т.е разтваря се лесно.
20.01.09
17:44
Ако пише ,че е инстантен и не се разтваря лесно по-добре да го дам на прасето това го знам ,но съм пил и протеини на други марки(не български),които се разтваряха много по бавно и с останки.Добрата разтворимост според мен е един от признаците ,че протеина става за нещо.За шсеки случай не е такъв боклук какъвто го изкарват по форумите из интернет.Поне съм с такова впечатление за сега.Дано и занапред да си остане същото.
Супер, разтворимостта доказва високото качеството на Нутрим :) Сега вече можеш да му даваш на прасето да го пие със сламка и никакви бучици няма да засядат :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.01.09 18:43.
20.01.09
21:05
казано от Стоянчо на 20.01.09, 18:42:
Супер, разтворимостта доказва високото качеството на Нутрим :) Сега вече можеш да му даваш на прасето да го пие със сламка и никакви бучици няма да засядат :D
Ясно е, че любимия ти Нектар е по-хубав от протеините на Нутрим, ама последните стават от време на време и за нещо повече от храна за прасетата... Затова има и известна разлика в цената, а и все пак нещата, с които хранят въпросните животни не струват по 40-50 лв килограма нали. Аз лично доколкото съм ползвал продукти на Нутрим съм останал доволен. Поне ако ще е БГ марка, аз съм за Нутрим...
Като си останал доволен, карай си на тях! Любимия ми Нектар (не съм казвал, че ми е любим, но вяно си доловил симпатиите ми) има защо да ми е любим, а Нутрим с какво да заслужи уважението ми, може би с това, че лъгаха относно съдържанието на кутиите си?!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.01.09 21:28.
20.01.09
21:49
Значи аз не съм някакъв защитник на Нутрим. Доволен съм от тях дотолкова доколкото все пак очакванията ми не са били големи... Това за невярното съдържание е факт и естествено няма да тръгна да го отричам. Просто мисля, че продуктите им не са по-лоши от тези на останалите БГ фирми. Пък ако случиш на кутия с вярно съдържание, даже може и да има ефект :) Но пък има хора, на които не им се дават 75 лв за 3 седмици, нали. Така че както се казва, за всеки влак си има пътници... Съвсем друг е въпроса, че надали изобщо бих пил нещо на БГ фирма занапред...
Има едно тълкувателно решение за това какво означава хазартна игра и накратко означава, че се свежда до шанс. Излиза, че ти си имал шанса да попаднеш на “добра” кутийка Нутрим. Аз обаче НЕ съм хазартен тип и пред това да дебна “хубавите” кутийки на Нутрим, предпочитам да заложа на сигурното и да дам 75лв. за Нектар! Сега пия Нау, но нямам търпение да дойде новия вкус на Нектар за да инвестирам още в нещо качествено.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.01.09 21:59.