20.01.09
09:04
:) ? Ако може уточнете и в какви дози са взимани .
Темата беше редактирана от ditrfs на 20.01.09 09:13.
20.01.09
09:06
Креатин(15 гр. на ден) + трибулус(2000 мг на ден) + ZMA(2.4 гр. на ден)
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 20.01.09 12:32.
Под кратко какво да разбираме ?
1 месец или по-малко ?
За по-малко от месец много доволен от Animal Pump - на 2рата седмица беше пиковия момент.
Мнението беше редактирано от emzo на 20.01.09 09:10.
20.01.09
09:30
X - FACTOR!, Superpump250,Size on. за месец само от SIze on се качват 1см ръка.мисля че това е добър резултата
20.01.09
09:56
казано от ditrfs на 20.01.09, 09:04:
:) ? Ако може уточнете и в какви дози са взимани .
С класическите натурални хранителни добавки ,които се използват от фитнес и бодибилдинг манияците :coolsmile:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 20.01.09 13:48.
Gainer + CGT ?? naistina li deistvieto e tolkova b1rzo :o
Кирилица, не шльокавица !
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 20.01.09 11:04.
20.01.09
14:31
Аз взимам креатин + глутамин + аминокиселини и смятам да си закупя гейнер ? Пиша в тази тема защото искам да разбера след колко време ще имам ефект ? пия от 1 седмица ? да си закупя ли гейнер , и ако си взема какьв ще е ефектьт сьбран с останалите добавки които изброих че взимам !? моля ви пишете
20.01.09
14:37
казано от Ончо Баварев на 20.01.09, 14:31:
Аз взимам креатин + глутамин + аминокиселини и смятам да си закупя гейнер ? Пиша в тази тема защото искам да разбера след колко време ще имам ефект ? пия от 1 седмица ? да си закупя ли гейнер , и ако си взема какьв ще е ефектьт сьбран с останалите добавки които изброих че взимам !? моля ви пишете
Заедно с останалите добавки по -добре суроватъчен протеин !
Много бързаш с резултатите !
А кога ще има резултати и какви е строго индивидално , при всеки е различно ! :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 20.01.09 14:38.
20.01.09
18:08
Изтрит спам. Придържайте се към темата.
20.01.09
18:36
Пресен пример при мен - глутамин, 25-45 гр / дневно, за около месец ме изведе от декемврийската стагнация.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 20.01.09 18:37.
казано от Димитър Михайлов на 20.01.09, 18:36:
Пресен пример при мен - глутамин, 25-45 гр / дневно, за около месец ме изведе от декемврийската стагнация.
Тази доза глутамин не е ли твьрде голяма ? И има ли някакви граници за глутамина ?
21.01.09
06:37
Това е основната заблуда на хората за глутамина. Евентуално за да има полза от него трябва да се взимат дози точно в интервала, който е споменал Митко - 25-45грама на ДЕН!!!
казано от Сила БГ на 21.01.09, 06:37:
Това е основната заблуда на хората за глутамина. Евентуално за да има полза от него трябва да се взимат дози точно в интервала, който е споменал Митко - 25-45грама на ДЕН!!!
А ако се взима по по-малко грама на ден няма ефект ли ?!
21.01.09
08:10
казано от Димитър Михайлов на 20.01.09, 18:36:
Нямаше начин да не стане... аз в момента съм само на BCAA (на прах), GLUTAMIN (на прах) и Протеин. Взимам конски дози и от трите и се чувствам перфектно. Малко скъпо удоволствие са първите две да се взимат в РАБОТЕЩИ дози, както вече обясни колегата по-горе, но определено резултата си заслужава отделените средства.
И пак нека не забравяме нещо мн фундаментално... Глутамина, Амно БЦАА, Креатин и Протеин са фундаментални добавки и служат само за основа... чудеса не очаквайте, но в комбинация с много пот и повторения резултата ня,а да се забави!!!
Успех...
Nick K.
21.01.09
14:51
Нито една добавка, която съм приемал в дози по етикет, не е оставяла трайни спомени у мен. За глутамина следвам препоръката от 0.3 гр на телесно тегло + този, който се съдържа в протеиновите шейкове (затова дадох двете граници). По никакъв начин не съм усетил проблеми (засега), само положителни впечатления, за които споменах в дневника ми.
21.01.09
20:02
No xplode за мен дава най добър ефект за кратко време (базата ми за сравнвние е единствено Super pump иначе протеинчета доста съм сменил но те не са за темата).
Преди 2г мисля че беше ми бяха купили един креатин Американ Масъл 0.5кг и с негова помощ качих 6кг за 2 месеца + здраво ядене разбира се. Започнах на 82кг като стигнах до 93 мазно :). Здравото ядене го имаше и преди това, но почти нямаше ефект за покачване..... Интересното е че продължих да качвам като откачен и месец след това
Само да попитам когато взимате креатин + глутамин ако прибавите таурин , каква ще е разликата в резултата ? и ще се усети ли бьрзо ?
22.01.09
10:31
Редица изследвания показват, че глутамина е изключително полезен за мускулното нарастване, но тъжната истина е, че повечето глутаминови продукти са безполезни. Глутамина, който взимате орално никога не стига до кръвта, “засяда” в стените на червата, където клетките го дигрейдват.
Има няколко начина глутамина да стига до кръвта. Например като се закачи за молекулите на креатина, глутамина или алпфа кетоновата му форма стига до кръвта и върши магията си.
Съединението на креатинови молекули с глутамин се нарича creatine alpha-ketoglutaratate
Мнението беше редактирано от Георги Gaspari на 22.01.09 10:33.
казано от Георги Gaspari на 22.01.09, 10:31:
Редица изследвания показват, че глутамина е изключително полезен за мускулното нарастване, но тъжната истина е, че повечето глутаминови продукти са безполезни. Глутамина, който взимате орално никога не стига до кръвта, “засяда” в стените на червата, където клетките го дигрейдват.
Има няколко начина глутамина да стига до кръвта. Например като се закачи за молекулите на креатина, глутамина или алпфа кетоновата му форма стига до кръвта и върши магията си.
Съединението на креатинови молекули с глутамин се нарича creatine alpha-ketoglutaratate
Накратко нетрябва да взимаме глутамин !?!... тва според мене е глупост ... ако беше така никой нямаше да взима глутамин , макар че думите ти са мн убедителни..
Имам един вьпрос.. Нитро на Weider , казаха ми че ефекта му е уникален и мн бьрз, имам предвид напомпва много и се усеща още след 3-ти 4-ти прием верно ли е ? ако да хубаво ли е да се сьчетае с креатин и глутамин , за да има по бьрз и добьр ефект?
Мнението беше редактирано от ditrfs на 23.01.09 07:57.
23.01.09
10:09
Не е глупост. Влизаш в google и търсиш. Ще видиш колко излседвания потвърждават думите ми. Казах повечето глутаминови продукти, а не всички.
казано от Георги Gaspari на 23.01.09, 10:09:
Не е глупост. Влизаш в google и търсиш. Ще видиш колко излседвания потвърждават думите ми. Казах повечето глутаминови продукти, а не всички.
:) ясно
Сега моля някой да пише по този вьпрос който зададох малко по нагоре , благодаря предварително !
Имам един вьпрос.. Нитро на Weider (на капсули), казаха ми че ефекта му е уникален и мн бьрз, имам предвид напомпва много и се усеща още след 3-ти 4-ти прием верно ли е ? ако да хубаво ли е да се сьчетае с креатин и глутамин , за да има по бьрз и добьр ефект?
Мнението беше редактирано от ditrfs на 23.01.09 10:46.
т.е. трябва да приемаме креатина с глутамин, за да има ефект от него ли?
също приемам глутаминът както е оказано - 3 дози по 5 грама в тренировъчен и 1 по 5 грама в нетренировъчен. трябва ли да го увелича на 5 дози след като съм 80 килограма в тренировъчните дни?
използвам L-glutamin на ON. благодаря предварително.
казано от luigi на 11.02.09, 13:21:
т.е. трябва да приемаме креатина с глутамин, за да има ефект от него ли?
също приемам глутаминът както е оказано - 3 дози по 5 грама в тренировъчен и 1 по 5 грама в нетренировъчен. трябва ли да го увелича на 5 дози след като съм 80 килограма в тренировъчните дни?използвам L-glutamin на ON. благодаря предварително.
25-30гр на ден независимо тренировъчен или не.
11.02.09
18:27
No Xplode - и двете матрици са уникални. При cem3 матрицата - усетих ефект на 3-тия прием, а около 10-12 ден вече всичко беше както е описано на опаковката. При avpt матрицата - ефект от първата доза, даже се поизплаших та намалих на половин лъжичка на следващата тренировка.. Около 8-9 ден вече в пълна сила.
Не пия добавки по финансови причини,но нещо не ми се ядеше като хората от Януари насам,та си взех кило и половина Power Gainer на Weider и в кофата му добавих един пакет 500гр. протеин 80+ пак на Weider и допълнително си взех 500г. креатин монохидрат на Now,от който пиех 1седм.30г.,2седм.20.,3седм.10,4седм.5.За около месец достигнах 8-мо повторение(от 5-6) клек със 130кг.и 12-то(от 8-9) набиране широк хват с 10 кг.допълнителна тежест.В смисъл на тези упражнения бях запецнал дълго време и определено не очаквах толкова бърз ефект.
НО Експолоуд и сел масс + протеин + витамини + амино ++++ МН мН храна.Резултат наедрях доста.Даже направо мутирах,останах мн доволен.Ще си го взема пак някои ден Но експлоуда
29.03.09
23:50
NOX, Cell Mass, Nitrix и Syntha 6 - резултатът беше удивителен, а седмицата след като спрях да ги пия, дори нараснах още.
Сега пробвам стак на Gaspari
30.03.09
05:22
казано от MachineHead на 29.03.09, 23:50:
NOX, Cell Mass, Nitrix и Syntha 6 - резултатът беше удивителен, а седмицата след като спрях да ги пия, дори нараснах още.
Сега пробвам стак на Gaspari
При мен е пък обратното - сега съм със стак на Гаспари, и мисля следващият да е точно NO Xplode, Cellmass и Nitrix :) SuperPump250 как го усещаш в сравнение с NOX-a?
30.03.09
09:43
Аз пък най много съм усещал действието на Файър моментален прилив на енергия, сила повдигане на аеробното ниво и съответно благодарение на тази добавка свалих тегло.