20.01.09
11:30
мисля да направя следния цикъл от добавки
протеин - Syntrax Nectar (преди и след тренировка)
амино - BCAA 1000 ON (преди и след тренировка)
витамини - колебая се между Opti Men ON или Animal Pack
разбира се всичко това продължава със стабилно хранене през деня през 3 часа до 6 пъти на ден.
моля, коментирайте....
Аминото можеш да ги направиш сутри и вечер, но от тия трябва да лапаш стъбилна бройка да ти кажа 1гр в 2 хапа имаш. Синтракс-а равен няма, поне на вкус, за сега не съм го пил продължително. А Анимал-а има много хапове за гълтане което за мен е минус иначе и двете са хубави
Мнението беше редактирано от pockobg на 20.01.09 14:52.
Относно ВСАА-то - вземи си на прах, защото от оптимума по 10 ще взимаш преди и след тренировка! Останалото е ОК.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.01.09 18:48.
казано от Стоянчо на 20.01.09, 18:46:
Относно ВСАА-то - вземи си на прах, защото от оптимума по 10 ще взимаш преди и след тренировка! Останалото е ОК.
а приема на прах различен ли е? смисъл в какви грамажи е добре да се приема в тренировачен ден?
5гр. преди и 5 гр. след тренировка. Няма значение дали е прах или таблетки, просто гледаш да си набавиш споменатия грамаж.
казано от Стоянчо на 21.01.09, 08:41:
5гр. преди и 5 гр. след тренировка. Няма значение дали е прах или таблетки, просто гледаш да си набавиш споменатия грамаж.
Мерси за точните отговори Стоянчо....преди взимах BCAA на ON, но сега както казваш ще пробвам на прах, разгледах и други мнения, че на прах е по-добре да се приемат.
Ако държиш на оптимум, те също имат на прах - http://www.bodybuilding.com/store/opt/bcaa.html
казано от karlo на 21.01.09, 12:26:
витамини си вземи АДАМ на Нау
animal pack-a не е ли по-добре?
21.01.09
14:15
Вземай си Pak-нищо не може да се сравни с тях-най добрите са.
21.01.09
14:21
казано от pockobg на 20.01.09, 14:50:
Аминото можеш да ги направиш сутри и вечер, но от тия трябва да лапаш стъбилна бройка да ти кажа 1гр в 2 хапа имаш. Синтракс-а равен няма, поне на вкус, за сега не съм го пил продължително. А Анимал-а има много хапове за гълтане което за мен е минус иначе и двете са хубави
Разклонената верига се взема преди и след тренировка-тогава е най необходима.Откьде го измисли това-да я премести сутрин и вечер.
казано от nedko petrov на 21.01.09, 14:21:
казано от pockobg на 20.01.09, 14:50:
Разклонената верига се взема преди и след тренировка-тогава е най необходима.Откьде го измисли това-да я премести сутрин и вечер.
Ми да сега като го прочета, най-вероятно съм си мислел за ОН 2222 по това време