21.01.09
15:24
Здравейте аз съм нов във форума и имам едно въпросче надявам се да помогнете.Бивш спортист съм добре съм физически до преди година вдигах одвреме навреме но сега искам да се захвана по сериозно но не професионално.Проблема е че вече годинките станаха 38 и след работа като отида в залата чуствам умора и не мога да проведа пълноценна тренировка.Въпроса ми е добре ли е да си взема някакви добавки да ме дигнат малко и какви да са те и разбира се да не дават странични ефекти.Благодаря предварително.
21.01.09
16:34
витаминки и някакъв предтренеровъчен продукт - азотен бустър - superpump250, no explode или подобни. Това ще ти даде енергията нужна за тренировката
казано от Aleksandar Marinov на 21.01.09, 16:34:
витаминки и някакъв предтренеровъчен продукт - азотен бустър - superpump250, no explode или подобни. Това ще ти даде енергията нужна за тренировката
Дай някой сайт откъдето мога да си купя тия неща.
21.01.09
20:01
silabg.com/bg/product
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 21.01.09 20:06.
казано от Martin Tomov на 21.01.09, 20:01:
silabg.com/bg/product
Благодаря зя сайта обаче се замаях от разнообразието на добавки и понеже не съм все още в час не можах да открия посочените ми по горе продукти.Би ли ми казал към коя категория спадат или да ми дадеш имена на подобни на тях които ще открия по лесно.Благодаря предварително.
казано от Ar4i на 22.01.09, 15:09:
казано от Martin Tomov на 21.01.09, 20:01:
silabg.com/bg/product
Благодаря зя сайта обаче се замаях от разнообразието на добавки и понеже не съм все още в час не можах да открия посочените ми по горе продукти.Би ли ми казал към коя категория спадат или да ми дадеш имена на подобни на тях които ще открия по лесно.Благодаря предварително.
Търси на Напомващи-Азотни. Аз бих ти препоръчал White Flood на Controlled Labs
22.01.09
15:21
От посочените по-горе неща:
- SuperPump250 - silabg.com/bg/product/detail/bid/23/id/1921/GASPARI-SUPER%20PUMP%20250
Това е най-добро в комбинация с silabg.com/bg/product/detail/bid/23/id/1920/GASPARI-SIZE%20ON
- NO Xplode - silabg.com/bg/product/detail/bid/46/id/2397/BSN-NO-XPLODE
Kойто от своя страна се препоръчва в комбинация с silabg.com/bg/product/detail/bid/46/id/2199/page/2/BSN-CELLMASS
(Тези две комбинации са сходни кажи речи)
- Витамини - silabg.com/bg/product/detail/bid/37/id/828 или silabg.com/bg/product/detail/bid/1/id/166
Освен това може да си вземеш някакви аминокиселини, като ВСАА са добър вариант -silabg.com/bg/product/detail/bid/1/id/124/page/3 , може и протеин - NOW, Syntrax, Optimum Nutrition, Scivation - все марки с добри протеини... Варианти много
казано от Martin Tomov на 22.01.09, 15:21:
От посочените по-горе неща:
- SuperPump250 - silabg.com/bg/product/detail/bid/23/id/1921/GASPARI-SUPER%20PUMP%20250
Това е най-добро в комбинация с silabg.com/bg/product/detail/bid/23/id/1920/GASPARI-SIZE%20ON
- NO Xplode - silabg.com/bg/product/detail/bid/46/id/2397/BSN-NO-XPLODE
Kойто от своя страна се препоръчва в комбинация с silabg.com/bg/product/detail/bid/46/id/2199/page/2/BSN-CELLMASS
(Тези две комбинации са сходни кажи речи)
- Витамини - silabg.com/bg/product/detail/bid/37/id/828 или silabg.com/bg/product/detail/bid/1/id/166
Освен това може да си вземеш някакви аминокиселини, като ВСАА са добър вариант -silabg.com/bg/product/detail/bid/1/id/124/page/3 , може и протеин - NOW, Syntrax, Optimum Nutrition, Scivation - все марки с добри протеини... Варианти много
Здрасти видях за какво става въпрос искам да те попитам това истина ли е което го пишат в данните на първите 2 добавки ти пробал ли си ги и имат ли странични ефекти.Благодаря предварително.
23.01.09
16:58
Ами аз лично не съм ги пробвал. Но твърдо съм решил да ги пробвам, тъй като отзивите за тях са доста красноречиви. И не само рекламата на самите продукти, ами мнения на хора, които са ги употребявали. Можеш да погледнеш в темата за вносителите - в темата на Гаспари има доста изписано за тях. Съшо и в темата за БСН има доста изписано за комбинацията NO Xplode+Cellmass, също доста доволни хора има. Странични ефекти няма, като разбира се си е написано от хора с какви здравословни проблеми да не се ползва..
П.П. Виж си ЛС...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 23.01.09 17:15.