20.01.09
19:52
Въпреки, че тази марка не е много популярна в БГ искам да попитам дали някой е използвал продукти на MuscleTech и какви са му впечатленията от тях. Опитвал съм много суплементи и от някои съм оставал много доволен, но предпочитам да опитам от всичко, вместо да повтарям. Изчетох доста противоречиви мнения и се двоумя между 2 стака. 1. NaNO Vapor, Cell Tech Hardcore, NitroTech Hardcore. 2.Creakic, Gakic, Leukic. Като че ли ще се спра на 2рия, за него имаше доста добри неща писани, с изключение на това че излиза доста скъпо. Ако някой е използвал вече техни продукти, нека сподели впечатления...
Ползвал съм Nano Vapor-a. Пил съм и BSN NO-Xplode и Animal Pump. Ако трябва да ги степенувам:
1. No-Xplode
2. Animal Pump
3.Nano Vapor
Честно казано дори не усетих нищо от него, знам че всичко си е до организъм. От експлоуда си експлодирах, много доволен останах и от пъмпа, но вапора си беше набутвация. Но знам, че като цяло марката е мн известна и сериозна. Дано да съм бил полезен ;)
20.01.09
20:41
Да, аз също съм много доволен от продуктите на BSN и за сега стоят на 1во място в листата ми. Но така като се пият по - отделно нещата трудно се усеща ефект, като се комбинират няколко продукта работят по - добре заедно...
20.01.09
21:02
колко мислиш да вземеш от 2 рото комбо заштото щте ти трябват 2 или 3 от всяко кутия
Потърси из форума на bodybuilding.com, но доколкото съм чел и чувал тази марка е твърде overpriced. Много са и скъпи продуктите, разчита се главно на голямата реклама. Повече от половината професионалисти в IFBB са и рекламни лица и може би затова е толкова скъпа. Моя съвет е да видиш за някоя комбинация на Controlled Labs, Gaspari или Universal
Пък тоя Cell-tech е 75 гр декстроза в една доза, ако ще взимаш стак на Muscletech гледай Cell-tech да не е в него.
Успех
Мнението беше редактирано от freddddy на 20.01.09 21:58.
20.01.09
22:16
Да, знам че има много захар, за това съм се срял на 2рата комбинация повече, ще ми трябвам обаче по 2 опаковки, защото 1 отива за 15 дни. Иначе марката знам, че е много скъпа и е надценена, но е истина, че няма много хора, които са я пробвали у нас, за това и няма обективни мнения. Точно поради тази причина искам да опитам:) иначе за мен BSN и Gaspari sa N1 :)
21.01.09
09:25
казано от MachineHead на 20.01.09, 22:16:
Да, знам че има много захар, за това съм се срял на 2рата комбинация повече, ще ми трябвам обаче по 2 опаковки, защото 1 отива за 15 дни. Иначе марката знам, че е много скъпа и е надценена, но е истина, че няма много хора, които са я пробвали у нас, за това и няма обективни мнения. Точно поради тази причина искам да опитам:) иначе за мен BSN и Gaspari sa N1 :)
Вземи си по 2 опаковко от 2рият стак,изпиий ги за един месец и после напиши ревю за тях да знаем и ние дали действат :)
21.01.09
11:45
Много са скьпи и не мисля че са по-добри от другите.
21.01.09
18:52
за един месец 4удо не става поне 6 седмици или 8
21.01.09
19:12
Според мен, вместо да си правиш скъпи експерименти, по-добре си заложи на нещо сигурно и изпитано. Казваш, че BSN и Gaspari са номер 1 за теб, защо не се ориентираш към тях?
Казваш, че искаш да пробваш добавки които не са ползвани толкова много в БГ, има една марка MAN и по-специално продуктите й Clout, Orotine и Body Octane. Защо не пробваш тях.
Мнението беше редактирано от freddddy на 21.01.09 19:40.
доклкото си спомням, Белчо Христов (Питона), миналото лято беше използвал вариант 2 - прати му ЛС ;)
21.01.09
20:10
Ще опитам да се свържа с него... Относо MAN не съм много запознат с продуктите им, навил съм се на MuscleTech, стига да не излязат много негативни мнения :) Лошото е, че общо взето половината от цената им се плаюа само за името, дано да го оправдаят ;)
21.01.09
22:57
Един пич ми е отговорил на темата в Bodybuilding .com. Казва, че продуктите са много надценени, на средно ниво и са в малко количество ето какво ми препоръча той. Gaspari’s SuperPump250, Size On, and Myofusion или Controlled Lab’s White Flood, Green MAG, and Golden Finish. Като за 2рите не съм чувал нищо, може би някой от вас знае нещо повече?
22.01.09
01:54
казано от MachineHead на 21.01.09, 22:57:
Един пич ми е отговорил на темата в Bodybuilding .com. Казва, че продуктите са много надценени, на средно ниво и са в малко количество ето какво ми препоръча той. Gaspari’s SuperPump250, Size On, and Myofusion или Controlled Lab’s White Flood, Green MAG, and Golden Finish. Като за 2рите не съм чувал нищо, може би някой от вас знае нещо повече?
И с 2та стака няма да сгрешиш!
22.01.09
10:47
Друг ми писал, че е доволен от марката и е качил кг, но нещо му се ускорил пулса и съцето му прескачало, казва, че не знае защо се получава. Четох, че слгали много големи количества кофеин в продуктите.