фитнес и бокс

22.01.09
06:53

Здравеите може ли да ми кажете понеже от скоро почнах да ходя на бокс , от бокса дали мога да се контузя в китките лактите ? и ако има в началото такива проблеми по натам дали ще минат дали ще свикнат китките и лактите на болките(ще се калят ли от болка така да се изкажа) :) благодаря ви много !

22.01.09
07:25

забравих да добава че съм на 16

22.01.09
13:23

Със сигурност ще има контузии.От леки травми ще се калят ръцете,по-сериозните могат да спрат спортните занимания.

22.01.09
17:23

не знам от какво можеш да се контузиш? китките ще ти станат по-здрави след няколко месеца... :)

22.01.09
18:36

Най-често контузваната част е носа. Внимавай дане ти го цепнат ;) Лактите може да се контузят при неправилен удар - много широк замах при който рамото отива напред и боли много непрятно. Внимавай с ченето си защото и от най лекия удар може да започне да ти чатка (наскоро ме бяха ударили много леко и сега много лошо пука)

24.01.09
10:48

ахам благодаря ви много :) не се страхувам за носа  :) самоче за китките и лактите се страхувам да не се контузят

24.01.09
17:25

а може ли да ми кажете дали аминокиселините са добра добавка в случая при комбинирането на 2та  спорта  за възстановяване  понеже чух от някъде че аминокиселините са за възстановяване ако не са добри в случая може ли да ми кажете коя добавка  е добра в случая  гладен не оставам :) обаче немога да си набавя всичкия протеин :(

24.01.09
17:54

за да станат китките ти по здрави почни да правиш лицевите упори на юмруци,и закалявай на макивара, като започнеш с леки удари в началото(гледай да правиш правилно изпълнение  и да е стегната китката по време на удара), после увеличавай постепенно силата и повторенията и ще стане работата :) .

25.01.09
13:25

мхм мерси много :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1