Поглед от Вас !!!(Съвет,Мнение)

MR

19.01.09
17:18

Здравейте тренирам от 2 месеца като от 20 декември миналата година прекъснах, поради грипове и болести до сегашно време -1 месец за тези който не искат да смятат ... не съм тренирал.Както каза един пич когато почнеш да тренираш трябва да се измериш, тегло,ръка,гр.кош,прасци, ханш и т.н .Та наскоро мисля пак да почна и се замерих без да съм тренирал ..може ли да ми кажете дали мерките ми са добри ..
Височина:185 см
Тегло:84 кг
Бедро: 57,5 ляво 58.5 дясно  - стегнато 56.5 ляво  57.5 дясно
Прасец: 42,5 л  43,5 д 
Глезен: 25,5 л  26,5 д
Ханш: 85 стегнат и 90 свободен
Предмишница: 29,5 л  30 д
Ръка: 37 л  39 д (студена-не напомпана)
Гръден кош:111( с поет въздух) -106 свободно
Ами това са мерките.Въпроса ми е нормално ли е да имам такива разлики в краката и ръцете като цяло , както и в перките имам разлика лява и дясна част. Ще спомена че имам много яко счупване на лява ръка с операция и може и от там да се влияе.
Но искам обективни мнения от хора който разбират !!!

19.01.09
17:58

Разликите са нещо обичайно. Тренирай си спокойно.

MR

19.01.09
21:26

А иначе как съм като параметри , забравих да спомена на 21 години съм , просто да си кажете мнението !!!
Благодаря Стоянчо , че си изказа мнението !!! Поздрави !!!

21.01.09
15:18

Ами според мен са идеални параметри.Бих искал да имам такива физически данни.С едно изключение.Предмишниците идват много слаби в сравнение с всичко останало.Или не ги мериш правилно.Или много изостават.Това което даваш като ханш вероятно е талията.Стегнат корем и отпуснат корем

MR

21.01.09
22:00

Да да стегнат и отпуснат корем това е което съм дал за 85-90 Ханш , а предмишниците ами понеже са ми дълги ръцете . и незнам ... правилно ги меря уж.Ама незнам може и да си прав , точно поради тази причина пуснах и темата :)
Пиши някакви съвети дай , незнам и аз ..да се надяваме скоро да почна да тренирам !!!

Миро как определи, че предмишниците са му слаби? И мойте са 30 отпуснати, но не мисля че изостават.
Сега по темата: Ами сичко си е нормално, не се притеснявай. Успех!

MR

22.01.09
11:51

Благодаря ви много , а мислите ли че тези разлики в лявата и дясната половина на тялото са нормални !!!
Поздрави на Всички !!!

22.01.09
14:49

Съвсем нормално.Без мерене трудно някой ще забележи разликата.Значи Амнезия,определих ги предмишниците по самия себе си.Към 29 см и изглеждат ужасно слаби.Според мен ти също имаш слаби ръце надолу.Като се има предвид ,че той е 84 кг,а ние сме по 72.След като бях писал, разгледах снимките в галерията му.И според мен наистина това е слабото место.Сега може да не се забелязва,но след повече тренировки ще има голям контраст между напомпаните бицепси и предмишниците.Както се получава при мен след натоварване на ръцете.

Друго mr_orgazmus,според мен на някои снимки вратът ти има форма на обърнат конус.Изглежда тъй сякаш горе е по-широк,а надолу към раменете по-слаб.Може би е от самото снимане.Трябва да тренираш малко трапеца за да се разшири визуално врата близо до раменете.Иначе нагоре ръцете изглеждат много добре,а гърдите се очертават ясно на снимката по потник.Което е добър резултата за два месеца тренировки.Имаш атлетична фигура и потенциал за още по-добра визия.За предпазване от грип и други болести вземайте всички инуностимулатори:Имунал,Имунал форте,Ехинацея и др.Писал съм го много пъти.

22.01.09
19:23

Пич много си добре :) Определено изглеждаш здрав ;) След като видях размерите на предмишниците ви  и аз реших да измеря моята и се оказа 31см което ме учуди. Както и да е доста си добре и след време при правилно трениране ще си машина. Евала доста си изчистен в корема а на смимката с блузата на райе си излгеждаш като бияч :D

MR

23.01.09
10:04

Ами много ви благодаря за мненията ... наистина може би предмишницата ми е слаба , нея малко я тренирам...за вратът незнам .. правя си трапец .. но може би съм в начален стадии там .. Благодаря за добрите думи ..хех не съм бияч не обичам да се бия ... :)
А що се отнася за изчистен да нямам много мазнини освен по корема и краката .. това са ми болните места !!!
А за гриповете ами дано се оправя.. щото то едно ще кажеш че ме хем ме пуска хем на ръба пак ... гадна работа..
Само да се оправя и да стане малко по топло почвам щото тъй като седя нямам тонос и се чувствам един слаб и отпуснал !!!
Благодаря ви много за мненията и много поздрави !!!

11.02.09
15:42

човече аз знам че прасеца ръката и врат трябва да са горе долу еднакви
иначе си машина ;)

MR

25.06.09
12:26

Включвам се отново с мерките от този месец- и всъщност първите който си правя откакто създадох темата. Тренирам вече 3 месеца без да спирам имал съм и силни и слаби моменти , но се кефя много защото се чувствам жив.
А относно размерите ето ги и тях:
Височина:183см
Тегло:86 кг
Бедро: л-56см стегнато 55см  д-57см стегнато 56см
Прасец: л 42.5см  д 43.5см
Глезен: л 25см    д 25.5см
Талия: 94см стегната 92см
Предмишница: л 32см д 33см
Ръка: л 39см  д 40см
Гръден кош: 110см  : 114см със въздух

Както казах тренирам от 3 месеца , ям много но без Хляб , овесени ядки със мляко и мед , а понякога и със степче за аромат и цвят. Другите храни не ги подбирам. Дайте мнение , не съм се снимал ако някой иска мога да видите и всъщност как е видимият резултат.Просто не бях поглеждал форума отдавна и викам дай да напиша малко развитие.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1