22.01.09
21:29
Споделте как правите ако ви се наложи да правите кардиото и тежестите в един ден. Кога пиете добавките, защото след фитнеса ако се правят 40мин кардио не е ли по-добре преди него да се изпият, докато мускулите са напомпани все още...Абе въобще как ги комбинирате нещата :)
22.01.09
21:46
Ако нямаш крака или гръб не е проблем с велото да се прави кардио след трен.
23.01.09
04:57
Зависи за какви добавки става въпрос.Но най общо преди трен с тежести пиеш каквото пиеш,тренираш и след това се яхваш на кардио уреда,който си избрал и след това добавките за въстановяване.Това е най-общо казано.
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 23.01.09 04:57.
23.01.09
16:40
Еми принципно отималния вариант е аминото и протеина преди трен и след него.А ако финансово не ти допада,можеш аминокиселините преди тренировка,протеина след нея.Като в “тренировка” включвам и тежестите и кардио дейността.
няма нужда от 40мин кардио след силова тренировка (около 20 стигат) - гликогена е поизчерпан и се горят направо мазнини(почти). добавките след кардиото.
Мнението беше редактирано от FRANKO на 23.01.09 18:06.
23.01.09
22:09
Това добре,но има нещо друго-бьрзите вьглехидрати от които имаме нужда след тренировка.Ако ги изпием веднага след кардиото,ще попречим на горенето на мазнини,ако пьк изчакаме известно време след него-30 минути например+20 кардио-става 50 минути след завьршване на силовата тренировка.
Какво мислите за това?
24.01.09
03:40
Еми заради това става трудно да чистиш и да качваш едновременно.Трябва да избере точно какво иска.С бърз карб след кардио,няма да стане работата.
nedko…преди трен.-амино...загряваш, тренираш.След силовите изпълнения - 20-30мин. качествено кардио(не се помотвай), след това амино и протеин(въглехидратен) и това е. ако и дозите на добавките са ти съобразени с теглото, няма да се омазняваш.
24.01.09
13:28
Приятел,благодаря за отговора,аз много добре знам как да ги вземам добавките,явно не си разбрал вьпроса ми.