Какво ДА си купим

24.01.09
09:11

По подобие на темата “Какво да НЕ купим? (Вие питате - специалистите отговарят!)” в раздела “Къде да купим здравословна храна?”, моето предложение е за тема “Какво ДА си купим”. Всеки който е останал доволен от вкусовите, съответно хранителните стойности на даден продукт или кой измежду няколко продукта е по-добър и защо да може да го спедели в 1 обощена тема.

24.01.09
10:18

Аз съм съгласен ще е добре да има такъв раздел...

24.01.09
20:34

Предложението е за тема, не за раздел ;)
Аз съм за.

26.01.09
11:26

Добра идея.

Е та аз не схващам какво искате точно...
То... целият раздел е за това. Къде да купим здравословна храна.

И доколкото знам, не е ограничен.
Т.е. всеки потребител може да пусне тема.

Пуснете там темата и да я видим как ще се развие.
Възможно е и да се развие зле, но лично аз не го вярвам.
Ако се развие зле, решението е лесно.

Стоянчо, какво точно искаш от нас? Да направим темата важна ли?
Пусни я, да видим как ще тръгне. Според мен обмисли и първите 2-3 препоръки, за да дадеш тон.

Моето мнение е, че в такъв стил(всичко на едно) са по - успешни теми от типа “черен списък”.
Просто като тръгна да купувам , аз търся определен продукт. Да кажем, брашно. И ще ми е много трудно да сортирам цялата тема за да открия само брашното, в списъка за което може дори да я няма моята марка... Много по - лесно и ясно си е отделна тема за продукта.
Докато “черен списък” - като я прехвърля и виждам, къде най - често се повтарят измамите, от какъв тип са. В кои обекти и прочие. И се пазя.

Но, моеот мнение си е мое. След като имате желание, пускайте темата, няма против да ви я направя важна, без ангажименти обаче че така ще остане ако не върви или тръгне в грешна посока. Просто като я пуснете, някой да ми драсне два реда.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 26.01.09 12:01.

26.01.09
12:44

Не, аз само предлагам тук, а не е кльопвам направо там именно, защото може да е непотребна. Идеята ми хрумна когато доста време се чудих с какво интересно “нещо” да разнообразя менюто си.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.01.09 12:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1