22.01.09
08:23
Когато натоваря даже и с обикновенна тежест лявата си ръка, започва да не боли подмишницата и в частност сухожилието, което се свързва с ръката( това не знаех как да го обясня имам предвит, че ме боли към самата ръка, ан е към гърдите) най-вероятно може да е от някакво пренатоварване, защото 1 път знаех, че не съм загрял добре, но пак я натоварих доста на лоста...всички ми казват”почивка..почивка” Почивам малко повече от 2 седмици вече, болката е по-лека, но я има когато натоваря ръката с какво то и да е.Бихте ли ми помогнали да разбера какво друго трябва да правя освен да почивам( масажи, кремове или нещо такова) ;]
Не обясняваш добре къде локализираш болката. Да, можеш да опиташ с кремове - Диип Рилииф, Диклак, Фастум и т.н. Докато не отшуми болката недей да тренираш, за да не усложниш нещата. Ако продължава да те боли, може да посетиш лекар.
Еми самата болка е точно в мускула/сухожилието(не знам кое е точно), което е точно до подмишницата(самата болка е в ръката).Ще се опитам да пратя снимка, но няма да е скоро , така че по-скоро ще се опитам да намеря картинка от нета и да я покажа ;]
Така ето я снимката http://img164.imageshack.us/img164/5680/1000559dk2.jpg На 15 съм и тъкмо почнах да тренирам...намерих този сайт и започнах да чета съвети и т.н. но естествено трябваше да се контузя -.- и в футбола така стана и в всичко ....
Зависи в каква степен си преувеличил с килограмите или пък не си изпълнил движението правилно, но почивка и мазила е моя съвет. Едва ли някой ще ти каже нещо по-конкретно. Най-добре иди на лекар.
Абе хора това не е шега работа да се контузиш в залата. При най-малкия проблем вървете на GP-то си. Нали за това са те. TheNewBoy@ това е моя съвет отиди при лични лекар и той ще ти каже какво ти е. Аз лично ако имам болежка от фитнеса отивам да попитам защото познавам хора който са си патили от това че не са отишли на лекар когато е било рано.
п.п не че те плаша просто те съветвам ;)
Еми аз си отидох при Gp-то и той каза, че е натоварено и да не го напрягам ;] Още преди 1 седмица, затова аз пак ще си почивам и ще се мажа дано да мине ;] И преди съм си патил от контузии лятото направих 1 скок, коляното ми се удари по някакъв начин, отидох на лекар ЯНР и всякакви изследвания, но нищо не можаха да намерят и така коляното си ме боли вече 6 месеца ... но все пак дано мине ръката, и тоя път ако нещо не иска да минава, да не се заканвам много, ама ще си намеря някой добър ортопед, защото ми писна от такива контузии. Също така не се претоварих в зала, а на лостове, може би не бях загрял добре, но така си е като нямаш достатъчно опит ще се мъчиш ;]