25.01.09
13:13
Здравеите пиша темата с цел да разбера в залите в които ходите всички да тренирате идват ли там да тренират цигани (не ме разбираите погрешно не съм расист и не опитвам да насаждам дискриминация в никого) .В залата в която транирам на скоро започнаха да идват цигани 1 голям на 23 -24 г и един по малак към 9-10 години така аз си тренирам на спокоиствие климатика работи и идват ти големиа си съблечи и каквото види че правя аз и той го прави но ГРЕШНО след 5 мин както се съблече в залата се носеше воня на неискъпан циганин (ужасно) малкиа стъпваше по седалките на уредите това не го истърпях и му казах да не прави така защото други хора сядат там тои ме послуша но уредите ги зползваше за играчка .
След завършване на трен казам на човека отговорник на залата да отиде и да направи нищо по въпроса (по принцип в залата и забранино да влизат хора под 15 г ) тои каза че н(е пуска деца и отиде да говори аз си излезнах от залата и на блиско има пеики и седнах , след 20 мин Циганите излизнаха (значи нищо не са им казали).
Пиша го това да разбера в залите в които вие тренирате допускат ли се такива неща , според мен цигани не трябва да се пускат защото не вардят уредите и нямат добро хигиена (миришат лошо).
Чакам мнения !
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 25.01.09 13:30.
25.01.09
13:29
Борко,
Оправи малко правописа. Затрудняваш ме да те разбера какво пишеш. Говорим за груби правописни грешки, не за чатърски.
Темата ти отива към дискриминационна. Съгласно взетото решение след последната такава тема и тази е за заключване.
По въпроса:
1. В почти всички зали, където съм бил по - дълго време, се е случвало да влизат цигани.
2. Естествено, че трябва да бъдат допускани до залите.
3. Изискванията към хигиената в залата следва да са общи, а не към цигани или турци.
4. Изискванията към хигиената на посетителите трябва да кореспондират с хигиената на фитнес залата и предоставяните условия за опазването й - хавлии, бани и прочие. Ако залата има една баня на 200 посетители се предполага, че се е примирила с “мъжките миризми”.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 25.01.09 13:31.