25.01.09
13:07
Искам да ви попитам нещо, което не ми е съвсем ясно.Изчислил съм приема на калории и съответно приема на протеини, въглехидрати и мазнини, с цел покачване на мм.Тренировките в залата също съм ги адаптирал към тази цел и съм направил списък с брой на храненията и с това кога се храня.Наясно съм относно приема на протеини и въглехидрати преди и след тренировка.Въпросът ми е: Тези калории как точно да ги разпределя в храненията и по какво трябва да се водя, когато определям точния брой протеини, въглехидрати и мазнини на хранене?Например знам, че когато се стреми сваляне на подкожни мазнини калоричността на храненията трябва да намалява в посока обед-вечер.Когато целта е качване на мм има ли някакъв алгоритъм, който мога да следвам или просто да гледам да разпределям калориите равномерно? :)
25.01.09
17:15
Ами гледай храненето да ти е 5-6 пъти на ден като с всяко приемаш към 25-35гр. протеин (тук вече си го изчисляваш, така че да си набавиш нужния протеин за деня). Препоръчвам ти повече въглехидрати в началото и постепенното им намаляне до края на деня. Мазнините ти си определяш. Аз ги проемам м/у основните ми хранения и вечер.
Успех!!! ;-)
26.01.09
12:32
Благодаря много! ;-)