Най-добър протеин ЦЕНА/КАЧЕСТВО

15.01.05
09:10

за колко най-малко пари мога да си купя протеин, който да си струва поне малко...

В Про Голд 90 има ли лактоза? Много хора ми се оплакват от диария! 

В кой магазин могат да се купят продукти наливно/насипно? Имате ли информация за тях - добри ли са и струват ли си? Цена?

Мерси!

15.01.05
09:27

Общо взето 33 лв за килограм не ти мърдат. Примерно на био тех са добри и са по 33лв расвасовката.
Няма начин да няма все пак това е млечен протеин. Но диярията не само от лактоза може да се пречини. Може да се пречини и от лоша хигиена при приготвянето, което е много вероятно и почти сигорно. А и все пак диярията е микробно заболяване.
Това е незаконно! Бягай надалеч от такъв протеин! Просто нямаш представа какво има вътре и при какви ословия се съхранява, примерно някой да пъпне с мръсни раце и ти си с хипатит. Не си струва дори и да са много евтини.
по-здрави

16.01.05
08:10

аз гласувам за Про 90 Голд с 2 ръце....все пак 17.80 за килограм :D

AR

16.01.05
18:08

други
соята например как се отразява на метаболизма
и за какво предимно се препоръчва.

19.01.05
11:05

наи добрия протеин е 100% whey на оптимум аз имам 30 % отстъпка и не купувам друг

19.01.05
11:40

Victory 100% Whey на Уидър в SNC-то беше 30лв за 700г около нова година (с 25% отстъпка). Сега е 37,50 ако не се лъжа и интересното е, че пак е доста по-евтин от Whey протеина на Universal :? в същия магазин. Вкуса на Victory-то е супер (ягода, ванилия, шоколад), а ефекта още не мога да го коментирам, щото го пия по-малко от 3 седмици.
Според мен с тая си цена би трябвало да е един от най-добрите избори.
Някой знае ли други добри магазини за хран. добавки в София (без магазините на Мусаши). Някой беше споменал за някакъв в Студ. град?

MI

20.01.05
13:09

пич, ти явно искаш нещо по-евтинийка, като например на Нутрим.около 17лв на кило.за маса аз ти препоръчвам super Mass Gain,а ако искаш високо белтъчен си земи суроватка.тва е от мен...

HE

20.01.05
13:25

Super MASS GAIN е Гейнър - не е протеин! Про Голд според мен е много добър протеин и до сега не съм имал проблем след ползването му. Суруватъчния на Нутрим също е добър и от него съм доволен. Сега съм взел да пробвам суруватъчния на Биогейм и ще видим за какво става въпрос.

20.01.05
16:40

а суруватъчния на Нутрим, колко върви килото и какви са му процентите вътре(протеини,въглехидрати и т.н.)

20.01.05
23:01

сурватачния на Нутрим:

Pure Whey 85%, 25лв/кг

21.01.05
12:58

мерси! :)

21.01.05
23:10

До тук като гледам коментирате от гледна точка на цената. Може ли на мен да ми препоръчате някои протеин , от които наистина ще има ефект независимо от цената. Но не някои 30% гейнер от които ще подпухна и замазнея много , ами нещо по-умерено .

22.01.05
00:00

Протеините на Уейдър! Всъщност каквото и да вземете имайте предвид, че ефект за 2-3 седмици трудно ще забележите. Бодибилдинга изисква много време и търпение.

22.01.05
03:29

Смеите се но аз ще кажа:
Shih-Ho Protein на MUSASHI

29.01.05
10:48

Аз съм съгласен че ефект от протеина няма да забележите за по малко
от 2-3 седмици.. 
Даже съм на мнение че трябва да има човек определен стаж за да
се усети някаква разлика .. от смяната на един протеин с друг.
В една супер яка книга.. (30те наи големи лъжи в боди билдинга)
пише че ако храната/тренировка/сън е 90% от успеха..
добавките са останалите 10%.
иначе с две ръце съм за Нутрим .. макар че яично млечния им е със
Л-Карнитин и се релефя от него..  явно малко въглехидрати ..
ям...
по здрави.

29.01.05
17:20

за пръв път чувам че млечно яйчния е с Л-карнитин...

Пък и как се релефиш от него ако не си на диета за изчистване на мазнините... :)

29.01.05
18:14

сега погледнах, има мъничко ацетил л-карнитин, но не вярвам в такова количество /380 мг на 100 гр. продукт/ да оказва каквото и да е влияние.
Иначе няма лошо да вземаш л-карнитин дори в период на маса, ако поизчисти малко мазнини едва ли ще си недоволен :D , въпреки че и maxx muscular е прав, че л-карнитина не можеш да го усетиш без съответната диета за релеф.

29.01.05
18:57

Хм.. както споменах  :-)
въглехидратите са ми малко..
абсолютно правилно наблюдение.. за диетата..
тъпченето ми е малко..
няма значение.. опитвам се да не се предоверявам на добавките
но съм доволен от нутрим засега не мисля че протеините са ми кусура
:) все пак до около 30% само добавям от тях

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1