Въпрос за креатин?

Темата е заключена.

26.01.09
15:36

Значи нищо не разбирам от добавки, един приятел ми даде креатина си защото спря да тренира, в момента нямам нищо друго, може ли да се взима само креатин или е задължително да се комбинира с глутамин...

Темата беше редактирана от emzo на 26.01.09 16:44.

Не е задължително,но е супер комбинация.Ако търсиш резултати само от  креатин гледай хранителния ти режим да е на ниво.

26.01.09
16:26

В последно време доста се изписа за глутамина и ползата от него. Горе долу никой, който не е пил огромни дози от него (разбирай 30-40 грама дневно) не е усетил нищо. Така че, ако не можеш да си позволиш да го пиеш в такива дози, по-добре комбинирай с протеин според мене...

26.01.09
16:34

казано от Max Payne на 26.01.09, 15:36:

Значи нищо не разбирам от добавки, един приятел ми даде креатина си защото спря да тренира, в момента нямам нищо друго, може ли да се взима само креатин или е задължително да се комбинира с глутамин...

Аха, занчи мога да пия само креатин, а можете ли да ми кажете как точно се взима, че не съм на ти с нещата

26.01.09
16:44

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218/
—————-
....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1