23.01.09
17:39
мисля да почна да тренирам някакъв боен спорт - муай тай,кик бокс или киокошин.Преди тренирах към месец муай тай обаче се разболях след тва почнаха празниците и т.н и неможах да ходя.Обаче искам да практикувам такъв спорт.И въпроса ми е може ли да го съчетавам със залата ?
26.01.09
10:37
Темата преместена, не виждам какво общо има с травми и контузии.
Отговорът е “да, можеш”.
Дори е препоръчително.
Аз лично съм тренирал няколко такива спорта преди много години... Всеки предполага и силова подготовка.
Как и доколко - това вече ти трябва да ни кажеш.
Поздрави!
26.01.09
16:38
става ли примерно 4 пъти в седмицата да ходя на зала и 3 пъти на Муай тай? или ако може да ми дадете съвет как да ги съчетавам и 2те
26.01.09
18:43
Човек, ключа е във ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО.
Ако успяваш да тренираш без да губиш мотивация, без да те боли и без трайно и неконтролирано да губиш тегло, можеш да ходиш и седем пъти на муай тай и седем на фитнес.
Най вероятно няма да можеш. Затова напипай твоят режим.
Според мен измисли го така ,че да имаш поне един ден в седмицата напълно почивен. Пробвай както си го замислил, или 3 муай тай + 3 фитнес, за да нямаш и двете в един ден и ако не ти стига, постепенно увеличавай.
27.01.09
10:18
к мерси мн. ще пробвам 3 пъти фитнес и 3 пъти муай тай като за начало .аз преди месец тренирах и 2те ама не ги бях разделил и от муай тай напрао на зала ставаше повечето пъти после пък спрях щот празници и тъй