Комбинация L-Glutamine...

MA

30.08.08
09:46

Добър Ден. Четох много теми за L-Glutamine и реших че само с л-ката няма да стане реших да комбинирам със Протеинче аз съм се спрял на това http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/12/ бихте ли ми казали как по точно да го комбинирам как да го пия и така нататък :)  :)

FZ

30.08.08
09:59

казано от maja на 30.08.08, 09:46:

Добър Ден. Четох много теми за L-Glutamine и реших че само с л-ката няма да стане реших да комбинирам със Протеинче аз съм се спрял на това http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/12/ бихте ли ми казали как по точно да го комбинирам как да го пия и така нататък :)  :)

Вземи си и креатин , таурин може и амино киселини
На протеина пише как се пие

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 30.08.08 10:00.

25.01.09
20:20

Здравейте
Понеже тепърва ще пия протеини,и съм се спрял на L-glutamine(na Nutrim) Та исках да питам дали може да се пие само L-glutamine без др.добавки,и ако да,защо да не може да се пие само той (L-glutamine-a) ?  Iли трябва да го комбинирам с някав протеин?
10x предварително  ;-)

25.01.09
21:42

Stealth-747 от къде я изрови тази тема?

Да можеш да пиеш само глутамин....... но с какво ще ти помогне това

26.01.09
09:15

Абе pockobg ще се заяждаме ли сега?!  >:-(  Явно не четеш кво съм  писал !! Това 1-во
2-ро Че просто питам как стоят нещата,защото до сега не сам пил никога,и квото съм постигнал ,е било изцяло БЕЗ КАКВИТО И ДА БИЛО ПРЕПАРАТИ И Т.Н.Т !!
Тъ...ако можех по въпроса да ми отговориш Ок ,но ако не можеш и не си компетентен ,не си излагай мнението pls !!

26.01.09
09:24

Протеина и глутамина не са препарати. И ако само глутамин мислиш да взимаш си е загуба на средства, пък и за да имаш ефект от глутамин - трябва да си доста финансово стабилен понеже дозите са големи :) - Същото е и с протеина, ако си доволен от резултата който си постигнал с храна, защо не продължиш ?

26.01.09
10:31

Благодаря много за инфото tonu !
Доволен съм от храната tonu ,обаче прекалено бавно става сичко братленце,а и да ти кажа чесно вече ми писна да блъскам като луд и на среща някъв минимален резултат дет се вика :( .Ето затова искам да почна с протеини и т.н.т. Мисля че ще мога да си го позволя ;) 10х za infoto наистина !

26.01.09
14:02

Stealth-747

1во не се заяждам има доста стари теми за глутамина даже наскоро пак писахме за това, можеше да потърсиш преди да питаш вече задавани въпроси
2ро на въпроса съм ти отговорил и съм ти задал друг! От глутамина не можеш да очакваш видими бързи ефекти
3то Избрал си добавки които най-слабо ще повлиаят видимо на фигурата ти и които можеш да си ги добавяш от храната а не да си хвърляш парите за добавки!

26.01.09
14:12

pockobg
Искам ти кажа,че аз преди да питам за нещо,чета 1-во във форума! и след това вече,ако няма това което ме интересува питам!Щото по темата за протеини и глутамин-а, видях мн коментари ама безполезни и не по темата ,незнам за кво въобще си остават мненията. Ето тва можеше да ми кажеш 3-тото имам в предвит! 10х .Ти какви протеини пиеш? доволен ли си от тях?

26.01.09
14:50

Сега съм на АСН Баргин, но ще сменям......... Тоя на Scivation ми хареса сега ще видя на Скайтек как е. А може и нещо на Синтракс да си взема .... имат страхотни вкусове и са най-качествените протеини според мен

27.01.09
08:05

Ясно...да
И аз така знам за Sytrax-а :) 4е са добри,но не сам ги изпитал всe още на моя гръб за да се похваля :) Набутах се тука с едни и ся ,тряя ги изпия и 4ак тогава да почвам други,да потарся каде има на Sytrax. :):)  ===ВИНАГИ ЕФТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО===

27.01.09
09:45

syntraxbg.com/
Тук!

27.01.09
10:30

Благодаря мн WESTA,ама имат само в София магазин/и. :( А какво означава фетбърнери? някакви енергийни храни ли са това или ...?

27.01.09
10:52

За поръчка над 60 лв е безплатна доставката!

за Fat burner"s тук можеш да прочетеш

http://www.bb-team.org/week-topics/issue/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%84%D0%B0%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BD%D1%8A%D1%80%D0%B8/

27.01.09
13:17

казано от Stealth-747 на 27.01.09, 08:05:

Ясно...да
И аз така знам за Sytrax-а :) 4е са добри,но не сам ги изпитал всe още на моя гръб за да се похваля :) Набутах се тука с едни и ся ,тряя ги изпия и 4ак тогава да почвам други,да потарся каде има на Sytrax. :):)  ===ВИНАГИ ЕФТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО===

Вкусовете всеки казва че са жестоки, така че каквото и да вземеш няма да сгрешиш.....поръчвай от някой онлайн магазин цените трябва да са долу-горе уеднаквени

28.01.09
09:49

:) Meн вкуса ваобще не ме бърка ;) стига да са качествени и да дават добър резълт .

28.01.09
14:52

ами след продължителна употреба ще вземе да те бърка, друго си е като ядеш нещо вкусно по 2 пъти на ден и друго ако ядеш лай*а по 2 пъти на ден повярвай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1