Сталкер както вървят нещата с още малко почивка и всичко ще е наред ( да чукна на дърво ! ).Какво да кажа размерите се качват.. както и силата :) Успех на всички през новата година и нека да станем поне малко по-здрави от преди :))
Днес гърди..
1.Горна лежанка с дъмбели 25 25 25 35
2.Раммени преси 50 55 60 55
3.Долен флайс 20 20 20 20
4.Френско 30 40 40 30
5.Кикбек 2 серии
Малко подобрения по храненето.., на около 3300-500 калории съм в момента.Тегло 83~ кг, ръка 41 студена, гръб 120.Започвам да тренирам и гърба лека по-лека.Ако не се появи някоя непредвидена контузия, от края на февруари започвам да наблягам на гръб, защото чуствам, че нещо започва да изостава.
Честит рожден ден на мене си;) Бях си поставил за цел през тази година да порастна, да науча още нещо за храненето и тренировките и не на последно място малко повече за организма ми.Поглеждайки 365 дни назад в моя дневник, мога гордо да кажа - Да, аз изпълних целите си!Новите цели за тази година са още маса, още знания и сила ..Пожелавам си и много здраве, защото след контузията която направих лятото и многото проблеми започнах да осъзнавам, че здравето е може би единственото благо, което не се купува с пари..
казано от RedWalker на 27.01.09, 11:24:
Честит рожден ден на мене си;) Бях си поставил за цел през тази година да порастна, да науча още нещо за храненето и тренировките и не на последно място малко повече за организма ми.Поглеждайки 365 дни назад в моя дневник, мога гордо да кажа - Да, аз изпълних целите си!Новите цели за тази година са още маса, още знания и сила ..Пожелавам си и много здраве, защото след контузията която направих лятото и многото проблеми започнах да осъзнавам, че здравето е може би единственото благо, което не се купува с пари..
Ч.Р.Д. наборе ;)
27.01.09
17:30
Ч.Р.Д маи става на 16 .. аз и по-рано писах мнение ма не излезна
27.01.09
18:13
17 навършва...тцтц,пък аз скоро станах на 16. :) 3 години тренировки ще направи скоро той...трябва да го отпразнуваме.
Благодаря на всички, 17 правя ;) Мда след 9-10 месеца тъкмо 3 годинки удрям .. :lol: