26.01.09
23:05
В момента взимам whey protein, BCAA, L-carnitine, Fat burner. Общо взето ми вършат доста добра работа, тренирам с много желание и по график. Ходя през ден, като програмата ми е:
1.гърди,бицепс (може и корем)
2.гръб, трицепс
3.рамо,крака (корем)
4.повтори програмата
Чудя се какво е най-удачно да продължа да взимам след 1-2 месеца и дали е добра идея да спра някоя добавка и да я заменя с друга? Посъветваха ме да продължа само с протеин и креатин, но не знам дали това е добра идея. Какво ще предложите вие?
Да отбележа, че съм около 90кг (може и да съм свалил, не съм се мерил скоро но ще го направя), около 185см височина. Целта ми в момента е да качвам максимално много мускулна маса, като преждевременно свалям излишни мазнини. Но истинското ми чистене ще започне лятото. Та затова питам, след около 1-2 месеца би трябвало да съм се подул доста по мускулите и се чудя на какви добавки да продължа за най-добър ефект.
27.01.09
05:10
Ако може да качваш мускулна маса, докато сваляш мазнини - значи нямаш нужда да чистиш някога. Все ще достигнеш етапа, в който ще си максимално чист, продължавайки да качваш маса... Ако закъсаш за пари се обади във Федерацията - веднага ще искат да им обясниш на тия келеши като Рони Колман, Декстър Джаксън, Маркус Рул и т.н. как се тренира...
Но ако се върнеш при нас земните и разбереш, че или се качва, или сваля, двете не се случват едновременно: остави протеина и аминките. Л-карнитинът и фет-бърнърите (първото е част от второто и е безсмислено да го вземаш, ако приемаш бърнъри) ги остави за като започнеш да чистиш. Вместо тях сега може да вкараш креатин - виж в сайта статията за видовете креатин - много е добра и ще се ориентираш какъв точно да си вземеш. Ако искаш може и глутамин, таурин...списъкът е голям нататък.
Успех!
на това момче явно някой му е промил мозъка , че за месец-два с обикновенни добавки ще се подуе по мускулите хаха . колега обърни внимание на правилното хранене и почивката , и по малко на добавките, каквито и да са те ... ако ядеш безразборно боклуци , спиш по 5-6 часа , обикаляш с тайфата дискотеките и клубовете ... нищо няма да направиш . само ще си дадеш парите на вятъра за тия добавки ... освен това 99% от хората в този форум ще те посъветват да не си взимаш БГ добавки ,понеже ефекта от тях е почти нулев ..
27.01.09
14:09
Храня се правилно, спя нормално и определено не обикалям по дискотеките, лол. Иначе български добавки не искам, вероятно ще поръчам нещо от нета, така или иначе не живея в България. Иначе въобще не ме не интересува културистите как тренират, предпочитам моментното си състояние, от колкото тяло създадено само от химия. И не ми казвайте, че Рони не се тъпче с боклуци. Така де, вероятно ще спра бърнъра и ще го подменя с Креатин.
27.01.09
14:41
Ще спреш с бърнъра и ще продължиш с креатин :-) това ми оправи настроението.
Първо наясно ли си с целите си?
Наясно ли си с това какво пиеш и защо го пиеш?
Понеже семо си мисля нещо би ли ми разяснил какво за теб е химия?
И последно “Рони” е на съвсем друго ниво ;-)
За един - два месеца ще ме прощаваш, но не си се подул никъде.
Замислил ли си се защо има основен период и период в който чистиш - ами ще ти го обясня възможно най-простичко в основен период човек качва килограми, а после чистиш излишното защото хем да качваш мускулна маса, хем да чистиш някък според мойте представи не става.
Постави си ясни цели какво точно искаш да правиш - да качваш килограми или да чистиш.
Съобрази си хранителния режим според това кое от двете си решил.
Съобрази тренировъчния си режим според горните две.
Едва най-накрая идват добавките.
27.01.09
16:22
Първия път, когато зададох въпрос тук бях възможно най-прилежен и точен... всички се изпокараха и дадоха 20 различни мнения. Сега задавам конкретен въпрос и ме нападате като не знам какво. Защо вместо да си избивате комплексите не покажете реални знания? “хаха тоя решил да прави онва, хаха тоя няма да бъде готин и печен като Рони Колеман” (който вече сигурно няма тестиси даже)... Няма значение, ще се оправя сам с нещата, мерси все пак.