без мазнини

DI

27.01.09
22:42

висок сам 182см. и тежа 80кг. но имам малко мазнини кото са глажно по краката и корема и имам намерение да ги у4истя.мисля да жзема л-карнитин в комбинация сас програм за релеф и кардио- 4дена по 40 мин.изкам да попитам дали това 6те свар6и работа и има ли по добар вариант?
благодаря преджарително.

Няма да ти свърши никаква работа, ако не подбереш добре диетата. С не-добре избрана тренировъчна стратегия, но хубава диета може да свалиш, обаче обратното не е вярно: който и да ти е направил програмата за трениране - при лоша диета дори ще наддадеш на килограми. Прочети в сайта за храненето при сваляне на килограми.
Иначе си на прав път - 4х40минути кардио след тренировката, или сутрин след ставане от сън е идеално. Л-карнитин или фет-бърнъри, избери си сам, приемай ги според предписанието на опаковката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1