19.01.05
23:01
До сега не сам правил диети и искам да питам дали тази диетка ще ми помогне да покача тегло
5-6 хранения
- два три пъти на ден варен ориз с пуешко месо(200-300г. ориз и 250г.пуешко общо)
- пържени картофи(1кг.)
- и протеин(90%) около 50г.
Тежа 70кг. и ми се иска да покача 10кила. С това ядене ще стане ли? И бихте ли ми предложили нещо ако това не е добро.
1 кило пържени картофи?! Че може да качиш кила с това, може, ама ще са основно мазнини по шкембето, освен това пържените картофи не са здравословни. И освен това в диетата ти има малко протеин - 250 гр месо дневно! Писал си общо, аз го разбирам за трите хранения общо, така ли е? Ако е само за едно хранене, и го ядеш три пъти, става, макар че е много еднообразно. Трябват ти към 120 - 140 грама протеини от храна, не разчитай на протеина на прах, той не може да ти замени яденето! И махни пържените картофи при всички случаи, качествени килограми от тях едва ли ще качиш.
20.01.05
14:57
така,
1)като цяло ориз и месо е добре но в дните на почивка ограничи ориза
2)замени пърженото с варено
3)включи мляко в диетата(пример:мои приятел за следобедна закуска яде 4 кисели млека)
4)Ядки!включи и ядки.
5)мога да ти кайа още куп неща но като цяло това са основните,не се отчайвай!
20.01.05
15:01
и още нещо:гледай протеина от храната да е 2 пъти пове4е от протеина на прах!
Пример:
дневно: от храна-100-150гр протеин
от добавки-50гр протеин на прах
Мерси за отговорите. Това с ядките ще го пробвам, въпреки че не ги обичам особено(овесените), варени картофи и тях ще ги опитам, но повече от 250г. месо на ден не мога да си позволя, защото живея далече от вкъщи и се издаржам сам. Ако знаете някоя здзравословна и евтина рецептичка ще се радвам да я споделите с мен.