13.10.04
15:40
Какво мислите за залата Боевски-2000 - намира се в стадион Васил Левски. Един приятел ми я препоръча, та ако някой от вас е ходил там да каже какво мисли? или ако сте чували някакви отзиви, моля споделете
аз съм бил там няколко пъти, мн е добра, ама е малко скъпа - 7 или 8 лв. беше. Има и карти, но не съм ги проучвал щото ходих инцидентно. Ако имаш достатъчно $$$ да си го позволиш добра е залата.
7-8лв кво прайш ти ве, в Бургас най-скъпата зала е 2.50 като изключим тази в хотел България.
[quote author=“hubstar”]7-8лв кво прайш ти ве, в Бургас най-скъпата зала е 2.50 като изключим тази в хотел България.
Не е вярно, до икономическия техникум в Бургас има една зала, май “Джъмбо” се казваше е 4 лв., тя също не е лоша, но е малка.
Нека има зали всякакви - от 2 до 20 лв., то всяка жаба си знае гьола.
В Джъмбото е 2.50 за Уча6ти се а 4 е за възрастни. Тя мисля 4е е наи-скъпата в Бургас. Атланта е голяма зала ама не я поддържат.
фитнеса е супер як ! препоръчвам ти го ако имаш средства да си го пзволиш не съм тренирал там само съм влизал има си всичко
по-здрави
14.10.04
16:46
Да наистина много е добър фитнеса на БОЕВСКИ мисля че това е и наи добрата залата в българия ако имаш възможност си тренираи там уредите са на световно ниво пък има диетолози масажисти кфалификацирани фитнес инструктори абе с една дума е супер :wink:
15.10.04
02:37
Диетолози? :)
20.01.05
16:46
Явно не сте посетили всички зали в Бургас.Заповядайте във “ФЛЕКС”.Три лева нормално и два за учащи се.Събота и неделя с по един лев по евтино.Това за свободен ход де.
Какви са тия цени бе хора ако ще да е най хубавата в света 8 кинта ..................
20.01.05
18:02
Елате в залата на Меи-Варна 10 лева най-слъпата карта : :shock:
Значи фитнеса на Боевски е доста добър ама и скъп-7лв.Ходил съм няколко пъти.Има доста машини последен писък :lol: Е има и свободни тежести ама с тях малко хора тренират поне аз като съм бил там.Ама най-ми допадна “молитвата” за коремни преси.Единствената машина която ме кефи.Абе малко снобска работа,като гледам кои “звезди” го посещават :D Глезотийки общо взето
21.01.05
14:37
Аз в това отношение проблеми нямам защото си тренирам вкъщи и поне пари за зала не давам ама 8 ЛЕВА за залата на Боевски...... са си много ако ще да е най-готината зала пак не си заслужава 8 лв. на тренировка
тва са ти 400 грама млечно-яйчен и 2 кафета ве =) 8 лева...
7 такива тренировки ти се равняват на комплект щанга и дъмбели от метро...
бе, ае бе, арнолд не е имал нормална лежанка, ние тук машини =)
такива зали не са за нас, момчета =)
форца, хардкор-animals =]
22.01.05
08:47
Честно да ви кажа в дългата си практика съм забелязал, че за повечето хора най-добрата зала е най-близката такава.Не ви се налага да пътувате или да вървите това е особенно важно през студените сезони, веднага след тренировка може да хапнете след като сте изгладнели като вълци, веднага можете да вземете един душ.Реално погледнато щанги и дъмбели има във всички зали което означава, че можете да тренирате тялото си по адекватен за него начин.Естественно 8 лева за тренировка е доста над средния стандарт и много малко хора биха могли да си го позволят.
Благодаря за вниманието.
така е, както каза културиста. моята зала е на 6 минути път пеша (засичал съм :) ) и излиза по лев на тренировка. някои уреди са самоделки и неизползваеми, но в моя случай по-добра зала просто няма =)
Културиста наистина е много прав. Мойта зала е на около 1 и половина от нас... :wink: (ама съм мързелив, не е истина...)