29.01.09
15:00
здравеите.искам първо да се извиня искренно че бях вавела текста на латиница.а проблема ми е че след като родих теглото ми се покачи значително.сега не спазвам точно определена диета ,но не ям сладко,пържено,хляб ям по 3 филиики на ден, пия само вода ,2-3 часа преди лягане не ям,нямам вазможност да ходя на фитнес,но пеша ходя много.та искам да попитам дали така ще сваля килограми или съм в грешна посока.предварително благодаря.
29.01.09
15:32
Намираш си кантар, измерваш се сутринта след ставане от сън. 2 седмици по-късно се мериш пак по същото време и ще разбереш действа ли системата ти. Така без подробности никой не може да ти каже ще успееш ли. Например ако вечер непосредствено преди лягане хапваш извара може да отслабнеш, но ако вечер последното хранене е много мазно и високовъглехидратно (дори и да е 3 часа преди сън) - ще качиш. Най-добре е да записваш горе-долу какво си приела тези 2 седмици и каква разлика е показал кантарът. После с тези подробности много хора от форума тук биха ти дали по-точни и резултатни напътствия...
Мисля, че винаги може да си правиш 3-4 пъти седмично комплекс от упражнения в домашни условия. Най-малкото ще те постегне, дори да не свалиш от него сланинки. Дори има такива, в които се упражняваш с бебешока :)
Виж постът на едно момиче от днес (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35978/)- тя е дала конкретна диета и пита става ли за нея. Прочети мненията - със сигурност има какво да научиш от там.
Успех!
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 29.01.09 15:37.
29.01.09
16:23
благодаря ти за съвета.ще се вслушам и ще погледна диетата.