27.01.09
10:23
значи моя хранителен режим е следния вече 2 седмици какво ще кажете за него
кат стана към 6 и 15 за даскало 1-ва смяна хапвам 2 кивита и пия малко мляко после на училище към 9 и нещо 10 си зимам кисело мляко + сандвич с типов хляб и кашкавал или кисело мляко + мандарини и ябълка.след това в нас ям яйца с кашкавал или пилешко шишче и някой път салата от краставици или марули и като се наям може да изям един морков ! след тва изпивам протеина прая трен след това се връщам от трен пия протеина + банан и вечерта вечерята ми е Пил.шишче или пържола с салата от марули или трушия как ви са струва?
27.01.09
11:06
Струва ми се, че залудо ходиш и на училище и в залата...
А освен че си губиш времето във фитнеса и в школото, губиш си и парите за протеин.
Приятелката ми яде повече от теб, като в момента сваля, че има 3кг отгоре и е 53кг. Прави си сам изводите.
И все пак какво целиш? Искаш да изчистиш с този режим ли?
Поне протеина след тренировка го пий веднага след тренировката, а не като се прибереш от нея :)
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 27.01.09 11:07.
казано от Oranje на 27.01.09, 11:06:
Струва ми се, че залудо ходиш и на училище и в залата...
А освен че си губиш времето във фитнеса и в школото, губиш си и парите за протеин.
Приятелката ми яде повече от теб, като в момента сваля, че има 3кг отгоре и е 53кг. Прави си сам изводите.
И все пак какво целиш? Искаш да изчистиш с този режим ли?
Поне протеина след тренировка го пий веднага след тренировката, а не като се прибереш от нея :)
Напротив!Банана веднага след тренировка, а протеина след като се прибереш.Веднага след тежко физическо натоварване организма се нуждае от прости въглехидрати.
27.01.09
15:48
казано от Владимир92 на 27.01.09, 15:42:
Напротив!Банана веднага след тренировка, а протеина след като се прибереш.Веднага след тежко физическо натоварване организма се нуждае от прости въглехидрати.
Приех, че бананът го яде веднага, а протеинът не му се носи в сака, затова. Иначе наистина веднага след тренировка са нужни бързи въглехидрати!
казано от Oranje на 27.01.09, 15:48:
казано от Владимир92 на 27.01.09, 15:42:
Приех, че бананът го яде веднага, а протеинът не му се носи в сака, затова. Иначе наистина веднага след тренировка са нужни бързи въглехидрати!
Хехе в моя сак нося : Обувки,Къси панталони,Тениска,2 Шейкъра :)
28.01.09
06:15
значи режима не е хубав така ли ? кажете какво да добавя ?
28.01.09
06:19
Добре е че ядеш пилешко месо, зеленчуци и плодове. Похвално. Напиши моля те в какви грамажи ядеш, за да ти кажем до колко е добре, защото от първия ти пост единственото, което разбирам е че ядеш малко.
28.01.09
17:46
еми пилешкото в нас има филета и когато виждам че свършват готовите карам наще да праят.пада се по 2 шишчета на ядене някъде към 4 общо за цял ден.Щото зависи от това колко съм ггладен
29.01.09
15:52
какво ще кажете за режима ?
31.01.09
17:43
казано от Beckhamchy на 29.01.09, 15:52:
какво ще кажете за режима ?