29.01.09
13:24
Здравейте ! Закупих си NOS-X 10 на Weider. Моля дайте мнения, и сьвети . И какво точно прави този продукт
казано от ditrfs на 29.01.09, 13:24:
И какво точно прави този продукт
ХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Я първо ти кажи,защо си купи този продукт??
казано от tra^la^la на 29.01.09, 13:41:
Я първо ти кажи,защо си купи този продукт??
мн смешно... аз си го взех за сила , енергия и издрьжливост. просто питам какво друго прави ако ти е смешно ходи да се смееш другаде .. аз просто питам като хората , ти ми се хилиш..
ми тва си е азотен бустер...увеличава напомпването по време на тренировка, задържа го за по продължително време...
Мнението беше редактирано от Roadk1ll на 29.01.09 14:22.
казано от ditrfs на 29.01.09, 13:45:
Я първо ти кажи,защо си купи този продукт??мн смешно... аз си го взех за сила , енергия и издрьжливост. просто питам какво друго прави ако ти е смешно ходи да се смееш другаде .. аз просто питам като хората , ти ми се хилиш..
Що да не се смея.Така си го написал,сякаш си купил нещо без да знаеш как действа.Това би го направил само г****к.Хубаво е,че знаеш,че е за сила,енергия и издръжливост.Какво друго искаш от него?Да коси тревата?
казано от tra^la^la на 29.01.09, 15:02:
казано от ditrfs на 29.01.09, 13:45:
Я първо ти кажи,защо си купи този продукт??мн смешно... аз си го взех за сила , енергия и издрьжливост. просто питам какво друго прави ако ти е смешно ходи да се смееш другаде .. аз просто питам като хората , ти ми се хилиш..
Що да не се смея.Така си го написал,сякаш си купил нещо без да знаеш как действа.Това би го направил само г****к.Хубаво е,че знаеш,че е за сила,енергия и издръжливост.Какво друго искаш от него?Да коси тревата?
Ами искам да знам примерно дали след като изпия целия продукт , ще си личи че мускульт е пораснал или не ?
29.01.09
15:35
Ами искам да знам примерно дали след като изпия целия продукт , ще си личи че мускульт е пораснал или не ?
Не ! :-)
На доста добър продукт си се спрял :) Браво.Като цяло продукта ще помогне да разшериш кръвоносните съдове в мускулите и ще има осезаем ефект.
Мнението беше редактирано от dermon на 29.01.09 18:11.
Момчета, първо се чете кое за какво е и се прави проучване на пазар цени и т.н... но преди всичко трябва да знаеш кое какво прави и какви са целите и дали продукта Х е за теб. Тогава се съветваш с приятели, познати или някой консултант и чак тогава се купува продукт.
Наивна работа... поне 50% от хората които не са доволни от даден продукт са недоволни защото не знаят кое за какво е и как се приема и как се комбинира с други добавки или храната.