Хормон на Разтежа

Темата е заключена.
KO

20.01.05
07:59

Здравейте, интересува ме някаква примерна схема с Хормона на растежа.

Сьщо, какво мислите за цикал: Methenolone Enanthate + Winstrol Depot + Т3 хормон в комбинация с протеини и креатин.

Целта ми е да постигна 75-80кг. 4исти мускули.

Ето някои данни за мен:

Години: 23
Раст: 183
Тегло: 95

Тренирах близо 1,5 години, но от 2 не сьм(травма). Имам на разположение 3 месеца (трябва да покривам нормативи).

Благодаря предварително.

Поздрави.

20.01.05
11:52

еми ако съм разбрал правилно искаш да орелефяваш
остави  хормона на растжа и Т3 настрана по добре
пробваи цикъл за релеф
с  винстрол и примоболан

AR

20.01.05
18:02

Не си играй с хормона на растежа.Не е съвсем безобиден повярвай ми има много неща които не се знат за него.В същото време хората в България които са го ползвали никак не са много.Причините са скъпата му цена,трудно се съхранява и много малко хора знаят как да го използват.Този хормон увеличава опасноста от ракови образувния особенно в напреднала възраст.То си млад но това неозначава че можеш да си спокоен.При стрероидите също има опасност от рак но е мноооого по малка от колкото ако се ползва соматотропин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1