26.01.09
19:33
несам запознат и дерекно питам кога е наи добре да тренирам корема??4увъл съм 4е сурин било наи добре веднага слет ставане или заедно с гардите слет самата тренировка.(като се има навпредвит 4е веки е разли4ен и при всеки е индивидоално)мислиа 4е коремните мусколи,предмишниците и пресците са по особени сами по себеси.ИЛИ ДРЪНКАМ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ :):) молиа помогнете,благодарен сам на всиако мнение
корем, предмишници и прасци се възстановяват по-бързо понеже били малки като размери нещо такова бях чел
А за треноровките мисля, че сутрин е най-добре преди закуска. Но имаше един културист. Не му помня името, та той тренирал нощно време
Най-важно е да тренираш качествено, да се възстановяваш и да се храниш правилно. Едва ли при една добра тренировка ще има кой знае какво значение в колко часа е
26.01.09
21:55
При мен,сякаш през нощта има най-добри резултати.
27.01.09
11:20
То не е цяла тренировка,а примерно 3Х20 коремни преси,преди лягане,след това една баня и съм екстра.Сигурно има някакво значение от времето на трениране на корема,може да се лъжа,но при мен,както казах,през нощта има най-добри рз-тати.
благодаря за мнениата ви.ами реших да правиа корема сутрин преди закуска 3ри пъти седни4но понеделник,4етвъртак и неделя.дано сам в правилна посока,времето ще покаже наи добре
Възможно ли е да напишеш, няколко поста, с по няколко изречения, без абсолютно нито една вярна дума???
Толкова много информация а няма кой да потърси. Искаш да тренираш корем ама не си казал за какво ти е имаш мазно и искаш да чистиш ли? Корема е един от най трудните мускули той си има свое мнение. До колкото съм прочел ако искаш да чистиш започваш с 20 тина минути кардио бягане или някаква гимнастика си там за да позагрееш мусколите понеже по спомен след около 20 мин. корема почва да усеща аз примерно скачам на въже то си е е... кардиото излиза ми дроба, но това е друга тема след това правиш не само пресички примерно 2х30 както някой беше казал аз миналата година правих 3х100 и повярвай на “ония” му беше все едно сега правя 2х30 и после почвам супер серий мисля, че се наричаха правиш 1 сериа поемаш няколко пъти въздух и пак и така докато вече неможеш после вдигам краката колкото мога докато го усетиш, че се предава правя и с накланяния настрани за да може да обхвана всичкото мускол. Номера е след това като се изправип и пипнеш шкембето да не усещаш, мазнината отгоре студена за мен е било неефективна тренировка. И най важното за корема, е че трябва време и постоянство. Колко глупости изписах незнам поръсвам си главата с пепел все пак ми е първи пост ;)
29.01.09
08:50
общото между прасец,корем и предмишница е ,че са много коварни мускули.При тях преобладават бавните влакна и за да растат и се развиват трябва малко по-трудни и различни методи.Затова много хора имат проблем с тях
В общия случай всеки има определено отношение от бързи и бавни влакна във всеки мускул,не може да се твърди,че еди-кой си мускул има само еди какви си влакна,че и за всеки човек.Има и такива случаи(такива хора),разбира се,но това са изключения(с преобладаващ един вид в даден мускул) от генералното правило.
бате аз наш как права и има ефект.. бавно но славно... аз щото като качих еи така и напраих коремче и аз и мн ме ебават всички... правя преси през ден.. значи обикалям всички уреди по три пъти без почивка..... тук е времето да кажа.. че още от годините с футбол ...имахме един метод.. който нз дали е ефективен или просто така се говори... изпотяването... затуй завивам корема с прозрачно фолио докато тренирам... и права кардио три пъти в седмицата... от 3 седмици така права.. и да ти кажа като че ли има ефект да го ева.. обаче тва със фолиото не било полезно...
ако не е правилно с радост ще приема съветите ви
31.01.09
09:58
общото между прасец,корем и предмишница е ,че са много коварни мускули.При тях преобладават бавните влакна и за да растат и се развиват трябва малко по-трудни и различни методи.Затова много хора имат проблем с тях
x2
Toчно това бях чул в едно предаване за фитнес-че точно тези малки мускулни групи са най-коварни,наи трудно се оформят и т.н.т.
всеки трябва да пробва различни варианти докато намери точния. Да не казвам голяма дума ама за мене корема е най-индивидуалният мускул за всеки човек. Никой не може точно да ти каже как да тренираш, а колкото до мазнините по корема не съм съгласен че се махат най-трудно, просто тряя да се проумее че без диета и повече кардио(за препоръчване бягането и то с бързо темпо) няма преса. А и съм чувал и сам се убедих,че за да имаш релефни плочки а не просто стегнат корем трябва да правиш упражненията с тежести (коремни преси с диск на гърдите или зад глава, повдигане на крака и да държиш с тях някое дъмбелче и т.н) :)
Чета и си мисля какво и аз точно трябва да направя за да си махна сланинките от коремчето.Само там и на ръцете имам и така си стоят.От доста години тренирам високодинамична аеробика,има много бягане,но тези сланинки така си стоят.Явно трябва само упражнения за тези части,но незнам какви.Преди ходих на фитнес,но нещо и там не ми се получаваше.Може да не съм правила точните упражнения.:(
Мнението беше редактирано от eva631 на 20.02.09 12:19.
Тава май е истината.Ще трябва по-сериозно с диетата,иначе кардио с голямо удоволствие.