Хранителния ми режим - съвети

31.01.09
20:02

Здварейте! На 22г. съм.
Имам стаж в залата 3г. с прекъсване поради операция на крака.
193-4см. на 81 кг.
Цел - максимум маса (разбира се възможно по-малко от тази маса да е мазнина).

Общо взето качвам до 85кг. (с протеин и креатин) и дотам. Губя стимул и желание за тренировка и правилно хранене и възстановяване поради непреодолимия за мен застой. Затова реших от март месец да взема “нещо по-така” (умишлено не пиша какво, тъй като във форума не се коментират този род помощни в-ва). Пределно съм амбициран да усъвършенствам хран. си режим и възстановяване.

Закупих си и следните хранителни добавки: ON Whey Gold Standart - 5lb.; ASN American Whey - 20lb.; ON Casein Protein 4lb.; ISS Research 2200 Amino - 650 хапа; ON Opti vites 120 хапа; ON Flax oil 200 хапа; Рибено масло от сьомга - 240 хапа; Бирена мая.

Знам че почивката и храненето са по-важни дори и от самата тренировка, затова бих се радвал да споделите мнението си относно моя режим:

8:00ч. - 1 доза протеин и 3 амино киселини

8:50-9:00ч. - 200-250гр. овесени ядки с прясно мляко, 4-5 белтъка (2-3 жълтъка)

11:00ч. - 100-150гр. пилешки гърди/риба/телешко + 200-250гр. ориз/картофи/грах или др. въглехидрат + хляб

13:15ч. - 1 доза протеин

14:00ч. - тренировка: 3 амино к-ни непосредствено преди и 3 амино по средата на тренировката

15:00-15:30ч. - след края на тренировката 2 дози протеин + 50 гр. дектроза + 3 амино к-ни

16:30ч. - 100-150гр. пилешки гърди/риба/телешко + 200-250гр. ориз/картофи/грах или др. въглехидрат + хляб

18:30ч. - 1 доза протеин с прясно мляко и 1 банан

19:00ч. - 50гр. бадеми/100гр. фъстъци/100гр. белени семки

20:00ч. - 100-150гр. пилешки гърди/риба/телешко + 200-250гр. ориз/картофи/грах или др. въглехидрат + хляб

22:00ч. - 100-150гр. извара

23:00-23:30ч. - 1 доза нощен протеин + 2 амино к-ни

Витамините ги взимам по 1 на закуска след хранене. Също така ще взимам бирената мая, лененото и рибеното масло по 3 пъти на ден непосредствено след основните хранения по 3 хапа от всяко.
Общо взето излизат към 300 може и повече грама белтъчини на ден, което е доста за моите килограми, но имайки в предвид, че ще взимам и “нещо повече” се надявам да мога да усвоя голяма част от тях.

Темата беше редактирана от gogetit на 31.01.09 20:19.

31.01.09
21:20

Заредил си се добре, имаш добър хранителен режим, успех! Може би малко прекаляваш с белтъчините, вечерта можеш и без изварата.

31.01.09
21:24

Ти хубаво си ги метнал “по-така” добавките.Искам да те питам пробвал ли си хард-кор добавките на пазара?Тези които се водят без странични ефекти?Прохормони,простероиди,Х-фактор,тестостеронни стимулатори? :) Може би те биха ти помогнали да преодолиш застоя на не толкова висока цена?

31.01.09
21:41

Мерси за отговорите, момчета!

Стоянчо, мнението ти ме нахъсва още повече да дам всичко от себе си и благодаря за благопожеланието!

tra^la^la, не съм пробвал все още гореспоменатите от теб варианти. Щеше да е по-добър вариант да мина първо през тях, наистина, и в последствие вече да преценя дали си залужава “следващата фаза” и последващите от нея странични ефекти. Въпросът е, че не вярвам да кача достатъчно маса (така че да не изглеждам слаб за височината си) с тях, просто нагласата ми е такава (сигурно греша) и смятам, че пак бих прибегнал към това към което съм се насочил сега.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1