Книги за култиризъм на български

_M

20.01.05
18:42

търсих във форума такава тема,ама не намерих.интересува ме дали в интернет има качени книги за културизма на български.ако някой знае моля да ми даде линк

20.01.05
21:59

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1814

На Славейков в София има много, също и в големите книжарници винаги има спортна литература

21.01.05
09:44

Да ама “Енциклопедия на културизма” на Арнолд не можах да намеря :cry:

Макар да не съм много в час с фитнес “материята”, оцених изключително високо няколко книги, на които попаднах случайно в една книжарница. Намира се в София, на бул. Васил Левски, точно на спирката на тролейте, в близост до английското посолство.

Та там я има книгата на Арнолд Шварценегер, но в оригинал ... с масивни корици, близо 1500 страници, супер качество. Отделно има и няколко интересни енциклопедии на руски и английски, пак доста лъскави издания. Направо се шашнах от начина на представяне на информацията. После ще ми говорят, че заниманията с тежести били за глупаци. :)

Книжките са скъпички, но пък ако искате да черпите информация от оригинала, това е правилния избор. Какъвто и превод да отнесат, губи се замисъла и уникалната им визия. Цените са между 50 и 100 лв, но пак са добре в сравнение с европейските цени за една такава книга.

Почнах да се чудя защо го пускам това ми писание, ама де да знам, може някой да се позаинтересува и да отиде да ги разгледа - и без това тази книжарница се намира до “Ботуша”, където се правят почти ежеседмично BB срещи. :)

21.01.05
13:06

Сакс прав си, само да кажа, че цените на въпросните книги не са по-високи в Европа и Америка. В повечето сайтове продават литература, та можете да сравните цените.
Поздрави! :)
ПС - Пак искат да ни “одерат живи” тука :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1