Izpompvane

Темата е заключена.
MA

31.03.04
14:28

Hi :) ot edna sedmica pravq “izpompvane” kato posledna seriq za uprajneniqta za biceps i triceps. Dosta dobre mi deistva. Kajete mi ima li smisal , za vsichki uprajniq li se pravi i s kolko po malka tejest ? 10x predvaritelno!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:14.

LE

31.03.04
15:24

Кво е тва изпомпване дет го правиш :shock: Я обясни че аз за първи път го чувам? за напомпване съм чувал ама за изпомпване :roll:

31.03.04
15:54

Ами това за което говори тои е следното:
например правиш за бицепс и като свършиш последната серия веднага почваш нова с много по-малко кг и вместо да ти олекне ти стаа още по-гадно и се усеща точно това - изпомпване на крувта!!!!!!!

LE

31.03.04
15:55

Абе нали точно това е напомпване а не изпомпване,от къде я изпомпваш?

31.03.04
16:15

nedei da go prawi6 wednaga sled kato swyr6i6 seriqta. towa trqbwa da e kato donapompwa6ta seriq, kogato we4e nqma6 sila, no ima6 jelanie :D :wink: Tq trqbwa da e kato obry6tane na piramidata - powtoreniqta da sa ti po4wa6 s 12 primerni, posle 10, 8, 6 i nakraq edna seriq s 10-12 powtoreniq s koqto da donapompa6 musculite na maxx.

MA

31.03.04
16:18

a za koi muskulni grupi se pravi i za koi uprajneniq konktretno ?

31.03.04
16:46

Значи пич ,ти говориш точно за напомпване ,а не изпомпване.Защото когато слагаш помпа на гума не можеш да изпомваш, а помпаш.Сьщото е и с мускула.А това за “напомпващите серии” си има термин-Дроп серии :lol:

LE

31.03.04
16:54

Чакаите да уточним някои работи че съсем се объркахме
1.Става дума за напомпване
2.Дроп сериите са съвсем различно нещо,те могат да се използват и за напомпване но това се прави рядко
3.Напомпването идва от многото повторения,затова обикновенно се чувстваме напомпани след изолиращи упражнения,защото тогава използваме голям брои повторения.
4.Напомпването не означава хипертрофия,така че не знам защо ще го правиш освен за удовлетворение след тренировка(да се чувстваш голям)!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1