01.02.09
08:21
Здравейте ,
на 29год.съм - 165см съм висок и тежах 101кг ,започнах безвъглехидратна диета на 26.01.2009година .Днес ми е 7 ден и тежа 97кг
всеки ден закусвам 1 яйце на очи + няколко резана салам,до обяд не ям ,на обяд хапвам или пилешка пържола или пилешко бутче печено с (до преди 3 дни със салата от кисело зеле) сега с четвърт краставица или доматен сок,до вечеря не ям нищо,за вечеря хапвам каквото ям на обяд + всеки ден пия по 1 разтворим витамин “мулти витал”.Започнах и да ходя на фитнес - там започвам тренировката с 10мин колело на 5 степен ,3 серии по 15 повторения с дъмбели 7кг на наклонена лежанка за горна част гърди,след това на права лежанка пак с дъмбелите 7кг за гърди 3х15 ,след това на скрипец за гръб с 21кг тежест 3х15 придърпвам скрипеца отпред и 3х15 придърпвам скрипеца зад врата,след това продължавам с 3х10 коремни и накрая 20мин колело на 3 степен .Тренировката ми продължава между 50-55минути като време,тренирам през ден.От няколко дни ме боли и главата мислех ,че е от диетата ,но майка ми е медицинско лице и като си измерих кръвното видях ,че е високо и от вчера (днес ми е втори ден) пия и хапече за кръвно “вазопрен” -5мг само че се чуствам отпаднал и ме боли глава (казват ,че е от кръвното) - утре ще отида на преглед. Днес между закуската и обяда реших да вкюча и една кофичка кисело мляко . Въпросът ми е дали да продължавам безвъглехидратната диета или да премина на нисковъглехидратна диета и какво бихте ми препоръчали вие?Ако може дайте ми примерна диета,която е подходяща за мен .
Поздрави
01.02.09
11:51
мини на НВД и си вземи фет бърнър макар, че ако имаш проблеми с кръвно няма да е много удачно
01.02.09
13:40
Само да попитам за слетобедна закуска филийка пълнозърнест хляб намазана с маргарин(ако може ква марка) + парче шунка отгоре може ли да се яде в НВД
или 100гр.бадеми?
01.02.09
14:12
Четох че от разделното хранене не се отслабва! Тогава въпросът ми е трябва да пазя НВД ли ,за да отслабна?
Мнението беше редактирано от fatboy на 01.02.09 14:23.
Виж темите с НВД. Термогенните фет бърнъри изобщо не са за хора с високо кръвно. Твърдя го от личен опит. Ще вземаш липотропни фет бърнъри 30 минути преди тренировка. Разделното хранене смъква теглото със сигурност. Като начало започни да отслабваш, прави леки кардио тренировки всеки ден максимум по 30 минути и с пулс между 120 и 140 удара в минута - по възможност сутрин на гладно. Истинските тренировки остави след като свалиш нужните килограми. Всичко това изисква търпение. Не смъквай с повече от 4 кг. месечно. Запази режима на хранене поне 3 месеца и след това премини на друг ако искаш, но пак със запазване във времето. Внимавай и за йо-йо ефекта от бързото слабеене. Пий много вода - от 3 до 5 литра в денонощие.
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 01.02.09 16:28.
01.02.09
19:19
Можеш ли да ми дадеш пример поне за 1 ден какво трябва да включва НВД и в кои интервали да се храня само за 1 ден?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Хубаво е да преглеждате първо важните теми нали ?!
~~~~~~~~
02.02.09
10:08
Здравейте ,
искам да ви питам ако пия по 1 чаша краве мялко (не е купешко от домашна крава е)на ден (без захар и мед вредно ли е) и кога е по добре да се пие между сутрешното хранене и обяда ли?
п.п. днес бях на лекар и си пуснах пълни изследвания кръвното ми бе 120 на 80 - каза че като отслабна няма да дигам кръвно сега трябва само да си направя качествено НВД .Ако някой иска да ми помогне моля да ми прати ЛС или телефон или скайп ,за да коресподираме
Поздрави
Мнението беше редактирано от fatboy на 02.02.09 10:11.