Има ли някои от Люлин дето да ходи на Фитнес

20.01.05
14:17

Моля ако има някои да каже... :wink:

20.01.05
16:44

аз съм от 6-ти и ходя в залата в 27-мо СОУ - “Фанатик” (входът е откум плувния басейн)
сега съм поспрял зарадни едни изпити, интервюта, докумети, дълга история, но скоро пак ще почна (надявам се)...

20.01.05
17:20

Има :) Защо питаш? ;)

20.01.05
19:32

Ми трябва ми някои да ми помага,че аз хода във 2ри в Фитнеса ама там инструктори нещо невиждам... :roll: И незнам какво да права.. :(

20.01.05
22:40

Ами на всякъде е така. Няма зала, където инструктура ще ти ходи по петите и ще те гледа и обяснява какво да правиш, освен ако не си платиш. Информация има достатъчно в интернет, така че не вярвам да ти е проблем да разбереш какво трябва да правиш в залата.
Аз между другото съм наблизо, кой фитнес във втори имаш предвид? Ако е този, който си мисля (една ниска сграда, преди беше дискотека), там съм ходил веднъж и не мисля да ходя повече. Имаше само една олимпийска щанга и недостатъчно тежести и дъмбели, нямаше нормална лежанка и си беше тясничко. Ако имаш предвид Арес (който пак е във втори, ама горе на булеварда, до автомивката), където ходя аз, може да се засечем някой път ;)
Там има нещо като инструктори, и дори ще ти обяснят някои неща, ако ги помолиш :) И хората в залата могат да ти обяснят каквото не ти е ясно (стига те самите да са наясно де ;) ), само трябва да ги попиташ. Във всички зали е така, не е нужно да разчиташ само на инструкторите. Този форум също е за да питаш (и да четеш).

20.01.05
22:52

еми аз хода в този в втори и си ми е добре там дето беше дискотеката преди защото съм начинаещ все още...мисля и да хода в Ареса ама там са само яки чичковци.... :)

20.01.05
23:02

да не ти пука кой е около тебе. те ще те гледат и ще ти завиждат, понеже на твоята възраст са си клатили краката...
ако искаш може в 27мо да наминаваш, илиза по около левче на тренировка когато си вземеш карта...

20.01.05
23:03

ок

КИ

20.01.05
23:15

И аз ходя в Ареса, много е добро фитнесчето и не е само за яки чичковци за всички става. Идеално.

20.01.05
23:30

Еми добре и аз ще хода утре там.... :wink:

23.01.05
22:20

За мен най-готиния фитнес в Люлин е в китайския ресторант в 3 мк.
В зала “Арес” уредите са по-готини,но обстановката е много гъзарска.
Вижте филмите на Дориян и Рони - залите им приличат на истински
места за мъчения.Според мен само в такава зала може да се постигне нещо истинско - не само физическо но и духовно.

24.01.05
00:49

Фитнес “Арес”, си е добър. Всички са много точни! Явор, Жоро, Милена, та даже и Пешо влиза в това число...

24.01.05
01:07

Преди ходех там, ама после се преместих в Арес. Няма лошо в гъзарската обстановка ;) На мен не ми пречи особенно :)
Просто в китайския ресторант (Херкулес се казва там фитнеса) имаше само два лоста (и то имаха разлика в теглото от 2 - 3 кг, та се налагаше да изравнявам тежестите, в зависимост от това кой от двата съм докопал), и като се съберяха повече хора, ставаше доста неудобно за трениране.
Сега не знам как е, повече от половин година не съм ходил. Много хора от там се прехвърлиха в Арес.
Иначе там лежанките ми бяха по - удобни (по - широки и по стабилни), скрипеца също, ама нямаше големи дъмбели и лоста за набиране беше накриво.
В Арес има 4 - 5 големи лоста и досега не съм чакал да се освободи лост, има дъмбели до 60 кг и не се налага да си сглабяш, по - широко е, и поне засега е по - чисто ;) И по - скъпо естествено. Тренировката вече е 3 лв.
Та и двата фитнеса си имат предимства и недостатъцир ама за момента предпочитам Арес ;)

24.01.05
03:04

Мале днеска как се секнах деба не си чуствам кръста сега...Правих се на мъж и като хванах една щанга да я свалям от лежанката с 50 кила дигнах я и сец кръста... :(  :cry: Ебати кътъка ме гони тея дни...
А относно фитнеса аз съм чак от 1ви и ми е малко по-удобно да хода в 2ри в Фитнеса а и съм начинаещ та за сега ми е добре като закъсам ще хода в Ареса.... :wink:

24.01.05
09:16

Пратете много поздрави на Милена Тевилова в Арес-а от Емил от бб-тийм!
по-здрави

[quote author=“emil_mlo”]Пратете много поздрави на Милена Тевилова в Арес-а от Емил от бб-тийм!
по-здрави

:lol:
Бре :)
Ами мене?
Ами Културиста :)

24.01.05
10:39

Оооо ако смяташ, че ви е запомнила?! :)) Тя само мен е запомнила гарантирам :) . Иначе хубаво интервю стана доста неща имаше да каже на потребителите трябва още едно интервю да направиме !
по-здрави

24.01.05
20:21

В Ареса не е лошо,обаче за тия пари в Херкулеса ще тренирате повече пъти.Еднократна тренировка-2 лв,карта за 16 тренировки - 23 лв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1