Гоу Хард

03.02.09
18:33

Виждам че всички въпроси във форума свързани със стероиди се препращат към gohard.org
Как да се регистрирам във форума на Гоу Хард?
Опитвам от може би 2 седмици и не получавам активация на акаунта... Акаунта ми се създава, но не се активира от администратор.
Бъгнал ли се е форума ?

Моля да ми изпратиш потребителското си име, с което си се регистрирал, на ЛС и ще проверим.

Не, но има твърде много спам ботове и всичко е на ръчна обработка и не е изключено администраторът, който се е заел с активацията да те е взел за бот, особено ако си “нахалствал” пак да се регистрираш...

Щом Митко се е заел с твоя случай, няма да имаш проблеми. Но по принцип ако пак имате такъв проблем, придружете регистрацията си с мейл или лично съобщение до Астор.
Може и от този форум, той е регистриран и тук.
http://www.bb-team.org/forums/member/231/
Той по принцип е лицето, дето трие и пуска :)
Поздрави!

05.02.09
21:15

Както е казал ДЗВЕР пишете ми на мейла ако до 24 часа регистрацията Ви в Gohard.org не е потвърдена.Възможно е да съм пропуснал някой.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1