Диета за изчистване на мазнините без да се губи маса!

Здравейте на всички тук!Преди няколко седмици се прибрах от чужбина!Там както преди това и тук си ходех редовно на фитнес!Не бях толкова запален докато не отидох там!Там се запалих много тренирах тази зима засилено за маса!И дойде времето да се изчистя!Искам да знам горе долу основните хранителни продукти които да взимам по време на диетата!Тренирам 3 пъти седмично!Искам само да знам какво точно да правя за да не сгреша за да загубя от мускулната маса!Съжалявам ако съм направил нещо нередно, просто не можах да открия други теми ..не съм запознат с лика на форума!Моля нежелани коментари от сорта ...’‘рано ее’’ или ‘’ има 1000 такива теми’’ да се спестят!Пак казвам нов съм не съм запознат!Благодаря предварително на хората които ми дават съвети! :)

03.02.09
19:59

Еми виж сега маса ще загубиш това е сигурно,ама трябва да се опиташ да сведеш това до минимум.Просто казано дигаш белтъчините,ако използваш и имаш средства за добавки може да си вземеш глутамин+аминки+протеин(ако имаш парички за протеин).Храненето гледай да ти е наред.Поне 2.5 гр на кг твое тегло,може и повече няма да ти е излишно,ама това зависи от финансите с които разполагаш.Ходил си извън Бг,ако си се сетил от там да си напазариш някои неща би било добре...

03.02.09
20:12

1. избери си диета, виж материалите за НВД- според мен тя е най-добрата там е описано точно на какво и по колко трябва да ядеш
2. добавки - за запазване на ММ най добре да се пият аминокиселини преди тренировка и протеин изолат след. общо взето повечето зависи от храната така че започни да се информираш за НВД

04.02.09
11:18

казано от Младен Михайлов на 03.02.09, 19:05:

Моля нежелани коментари от сорта ...’‘рано ее’’ или ‘’ има 1000 такива теми’’ да се спестят!

Именно такъв коментар е уместен в момента :) , но за добрия тон ще ти кажа г/д каква е далаверата без да ти се налага да четеш много:
- Резни всякакви сладки храни от менюто си, освен кафява захар (с кафето, или с киселото мляко примерно)
- Също така се ограничавай максимално от тестени продукти
- Не яж мазни храни: като цяло пържено
- Забрави за всякакъв твърд алкохол, ако пиеш. Бира и вино - да, но по малко и рядко!!
- Цигари - спри ги/намали ги (ако пушиш). Пречат на кардиото
- Увеличи приема на храни, богати на протеини: дивеч, пилешко, телешко, риба, яйца, протеинови добавки (ако нямаш толкова голям апетит, или нямаш възможност за толкова хранения)
- Яж често, но по малко - 3 основни хранения дневно, 2 леки закуски - общо 5 менюта за деня
- С основните хранения прибавяй салати и кафяв ориз
- Прави силови и кардио тренировки

Не се филмирай с тия лишения от това и онова. От една вафла Мура нищо няма да ти стане, стига да не ти стане навик. Веднъж-дваж пътя в седмицата можеш да си позволяваш някои неща в умерени количества, ако разбира се изкушаваш. Ако ли не - изобщо недей да си позволяваш.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.02.09 11:22.

04.02.09
17:51

Човека иска сериозен режим.Поне така ми изглежда от заглавието.Тези бири,вина,мури и 3 основни хранения не го оправят.5-6 хранения с по 40грама белтък.Въглехидратите да са грам грам и 1/2 на телесно тегло а мазнините ги смятай като събереш калориите от белтъците + калориите от въглехидратите и делиш на девет.Недей забравя зареждащите дни - дори там Мурата няма място.Успех :)

Мнението беше редактирано от Владимир на 04.02.09 17:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1