Как да отслабна в задните части

29.01.09
20:47

Здравейте! Искам да отслабна малко в дупето и да питам кой кардио уред най-много ще ми помогне и какви упражнения да правя специално за тази цел. В залата кардио уредите са единствено колелото и степера, бягаща пътека и кростренажор няма. Препоръчаха ми колелото, но не виждам как ще ми помогне, тей като там съм седнал и движението е по-ограничено. Все още съм начинаещ и се надявам да окажете малко съдействие. Благодаря.

Темата беше редактирана от Think Big на 30.01.09 19:59.

LO

31.01.09
13:07

Бягане , скачане , търкаляне ако трябва... усилена физическа активност е най-добрия метод за целта. Избери си спорт който да практикуваш или бягай по-усърдно на открито.

31.01.09
19:07

а велорегометъра ще помогне ли или за предпочитане е бягащата пътека или степера

31.01.09
22:43

Отслабването в задните части и където и да било става с “отслабване”,т.е. диета,не с някакви специални упражнения за тази част.

03.02.09
10:02

Бягане, да—най доброто е, но само ако го правиш както трябва... И истинското бягане е по-добро от на пътечка, заради по-голямото съпротивление и разнообразието на маршрута, който си из,исляш...
Проблемът на тичането е, че може да изгубиш мотивация, особено ако нямаш никакъв опит и просто излезеш навън и почнеш да бягаш...

Много по-интересни спортове, с които се отслабва бързо, са скуошът и бадминтонът... Първият е по-добър вариант, защото не ти трябва партньор непременно, а и техниката на придвижване и “удряне” по-бързо се възприема от начинаещи... Хубавото и на двата спорта е, че само с две интензивни сесии на седмица (+НВД) можеш да постигнеш доста добри резултати... Лошото—финансовата страна—и двата са скъпички спортове по принцип...

03.02.09
23:37

Според мен трябва да си упорит и постоянен и резултатите няма да закъснеят ;) успех

04.02.09
08:06

Кололо и клякане с щанга зад врат с не голяма тежест да не прецакаш кръста !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1