02.02.09
17:07
От следващата седмица мисля да започвам да чистя.Та имам няколко въпроса.Cheaters relief добър ли е?
Режим:
7:00 4 яйца със сирене и 1 домат
11:00 50 грама фъстъци
14:00 150 грама месо+салата (домати,зеле,моркови)
16:30 Тренировка
19:00 4 яица с 1 домат
21:00 2 кофички обезмаслено кисело мляко(или една кофичка извара)
яицата са цели
общо взето гледам да е евтиничко :)
02.02.09
19:28
Не е добре явно ... прекалено малко ядене, в този режим има ли повече от 1000ккал.? Прочети примерни хранителни режими както в този раздел на форума, така и в самото издание на страницата и се ориентирай.
Зле е,зле е.Много мускул ще изгориш така.Оправи го.
А чиитърс-а знаеш ли за какво е?Смяташ да чистиш с него ли ?
02.02.09
20:11
Месо яица и извара са ти думите за ключовите думи в диетата за сваляне и ядки мое .
02.02.09
20:28
казано от Fittipaldi на 02.02.09, 19:28:
Прочети примерни хранителни режими както в този раздел на форума, така и в самото издание на страницата и се ориентирай.
Обичам да цитирам сам себе си ...
Ти добре цитираш,но имам рег от 2 години и съм изчел почети всичко.Мога да си направя режим,но ми излиза твърде скъпо затова искам идери за нещо по-евтинко и по-конкретно например в 11:00 яж това и това,а не яж месо,ядки,извара то това всеки го знае.
03.02.09
06:13
Ами ти да не мислиш, че ще ти кажа нещо по-различно. Ето ти едно примерно меню:
сутрин: 100гр. ов.ядки, някаква протеинова напитка, чай
втора закуска: плод с някакви ядки
обяд: две-три шепи задушени зеленчуци, 50-100гр. риба + една филийка черен хляб
след.закуска: тънка филийка черен хляб с малко фъстъчено масло + едно-две варени яйца
вечеря: голяма салата по избор + 200гр. месо
преди лягане: 100-200гр. извара
Грамажите ще варират спрямо теглото ти.
03.02.09
11:19
Ok намери си месо дето да е 6-7 кинта зимаш си 500 грама от него + 2 извари + 20 яица и си готов хич не е толкова скьпо
03.02.09
17:19
казано от emzo на 03.02.09, 07:58:
То пък щото тоя примерен режим става за нещо.
Първо не е НВД. Второ от личен опит казвам, че с него свалих 5кг. за около два месеца и половина и държа килограмите вече 2 месеца. Но щом казваш, че не е ефективен - съгласен съм, няма да споря.
Акъли много-реалност една.Мускул не се губи толкова лесно колкото е прието.Тялото няма да ти “изяде” мускула за енергия то е последният източник които позлва-ако всички мазнини са изгорени.Гледал съм по дискавъри за хора които са попаднали в беда(изгубили са се например) и не се хранили с дни дори повече от седмица и при тях последно са били разгредени мускулите.
04.02.09
06:05
Не точно, проблема е, че когато тялото започне да гладува влиза в режим на ... нека го кажем стенд-бай. При този режим всичко се забавя. Отделно с цел запазване на по-важните източници на вещества, започва все пак да гори и по малко мускул. Именно затова във всяко ядене трябва да има по малко протеин, т.е. изграждащото мускула вещество, отделно не трябва да се гладува.
Точно де.Има нужда от храна не от много храна.Аз с 3 хранения на ден и една добавка-но екслоде качих 12кг тази зима....
казано от QcK на 02.02.09, 20:49:
Мога да си направя режим,но ми излиза твърде скъпо затова искам идери за нещо по-евтинко и по-конкретно например в 11:00 яж това и това,а не яж месо,ядки,извара то това всеки го знае.
Аз съм същият като теб в това отношение (гледам тънко да мина), но в България най-скъпият начин на живот е здравословният :(.
казано от QcK на 03.02.09, 18:57:
Акъли много-реалност една.Мускул не се губи толкова лесно колкото е прието.
Нещата винаги звучат много по-зле, от колкото всъщност са :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.02.09 15:01.
04.02.09
16:45
казано от QcK на 03.02.09, 15:51:
да месо за 6-7лв на килограм няма(освен ако не е боклук някои) ;p
За 6 и 80 има пуешко вакумирано
04.02.09
16:47
казано от QcK на 03.02.09, 18:57:
.Тялото няма да ти “изяде” мускула за енергия то е последният източник които позлва-ако всички мазнини са изгорени.е.
Ок тогава да спра да ям и да чакам да се изчистя и тогава да почна пак да ям :):) :) . Мое да напишеш книга .... с вицове .
НЕ казах това.Казахч,че ако се храниш тялото няма да “изяде” мускулите и да ти остави мазнините,а ще направи точно обратното.Стига си се правил на остроумен.
04.02.09
17:04
Идеята (или поне според мен е така) е, че трябва да се храниш максимално умерено без всякакви екстремуми:
1) без категорично отрязване на каквито и да било вещества (визирам НВД, НМД, ВВД или каквото и да било там);
2) без преяждане или прекалено малко ядене;
3) всичко разпределено равномерно през времето;
4) максимално добре разпределен прием на вещества.
Разбира се не винаги може да се спазва такъв режим, но добре това да се случва в едно 80% от времето.
Няма смисъл от всичките коментари.Нямаш пари ок.Яж извара + яйца и се радвай на релефно тяло :)
Ами аз мисля така:
закуска:4 яица с 1 домат и кофичка кисело мляко
преди обяд-100 грама фъстъци
обяд:250 грама месо със салата и 1 картоф
след обяд:тренировка (обяда около 13;30-14:00 трен около 16:30)
вечеря(около 20:00):6 яица със сирене
преди лягане:100-200 грама извара
отделно се чудя дали да си взема някакъв протеин или фетбърнар понеже горя мазнините супер мега трудно дори и при малко калории :/
Мнението беше редактирано от QcK на 04.02.09 19:51.
04.02.09
19:52
А ще можеш ли да издържиш 7 часа без храна?
05.02.09
05:59
QcK,
Не мога да разжера каква е логиката в това да искаш съвет от хората във форума и после да отхвърляш всеки получен. Не си единственият, който го прави, но въпреки това за мен е много странна тактика.
За да може някой да ти даде цяло дневно, седмично или месечно меню той трябва да се седне и да прекара на компютара си 5-6 часа. Ето защо за подобни неща се плаща. Когато искаш услуга или съвет най-добре е сам да се постараеш, да се опиташ от съветите да пооправиш режима си и после пак хората да си кажат мнението.
Ако искаш да имаш индивидуализирана диета няма да стане с яж месо, после яж изара, това са принципи. В последните 2 седмици през форума са инали поне 10-12 подоби диети. Можеш да видиш за какво става дума, какви са параментрите на ползващите ги и да ги адаптираш за себе си.
Относно това кое се изгаря първо - да прав си, мазнините са.Но хората, за които си гледал не са се подлагали на физически натоварвания, затова мускулният белтък е бил непокътнат дълго време. При тренировки това няма как да стане и ако не се храниш ще загубиш маса.
Трябва да се храниш често, не през 6 часа и то особено в часовете преди след тренировка.
Fittipaldi,
Поздравления за добрите коментари!
Поздрави на всички,
TS.
Защо да са 7 часа.Преди тренировка суроватка,а след нея пак суроватка с 3-4 лъжици мед.
Иначе не не са били изложени на физически упражнения а е било самолетна катастрофа в пустинята(малак самолет на бизнесмен) и са стояли там 2 седмици без вода дори са пили от орината си и накрая жената беше само кокали,а мъжете малко клиощави.
05.02.09
15:30
Сятаиии .. пиеш добавки а ми казваш че няма пари за месо и извара, а меда е по-добре да го няма, подържаи си инсулина ниськ без прости вьглехидрати
05.02.09
16:57
Еми ако си бе зимал месо с тия пари е по-оферта, а за извара да не говорим
Аз суроватка не съм си взел още чудя се кое от двете(суроватка или месо),но просто не мога да ям много почва да ми се повръща.Не,че е проблем,но ако взема и повърна отива на кино всичко изядено.Примерно неска вечерта 5 яица със сирене изядох и 1 картоф и ми се драифа :}
05.02.09
18:09
Извинявай, че ще наруша може би хиляди правила на форума, но ти с всичкия ли си? Добре ли си, нещо някой грип?
1) Сурватъчен протеин, или какъвто и да е протеин и всичко, което е синтетично НЕ Е пълноценна храна. Така че пак са си 7 часа, съжалявам, тук не може да ме убедиш. И ще предпочиташ изкуствени заместители пред истинската, естествената храна. Ще си даваш парите за еврофутбол или не знам си какво, а ще се чудиш как и какво да ядеш ...
2) тази случка с хората в пустинята е краен екстремум. Наистина краен. Естествено, че жената ще е кожа и кости, а имаше ли мускули или може би не? Нали твоята цел е минимална загуба на мускул и максимално премахване на мазнините!!! Виждаш ли къде е разликата. Вкарай тялото си в такъв режим, пък ще си говорим след две седмици, надявам се поне урината да ти хареса.
П.С.: аз повече по тази тема няма да пиша, казах достатъно. В момента гледам по Нова ТВ едно момиче, което си проси боя от незнание, чета тук какво се пише и се чудя ... България може ли наистина до толкова да е закъсала?!?!?!
А ти добре ли си?Как ще изям 200 грама месо и още отида да тренирам след това?!?!Трябва да минат поне 2 часа и тренорвката 1 час са 3 часа.Докато се прибера да се изкъпя да се оправя минава още 1 и стават 4 часа без храна.Чак тогава мога да ям.А еврофутбол пускам 1-2 пъти в месеца.И не се чудя как и какво да ям,защото нямам пари,а защото си ги давам за други неща като курсове по математика и изплащам кола 2ра ръка и не ми даваи много акъл как да си харча парите.Tи за какъв се имаш?!?!?!ОТ КАДЕ ЗНАЕШ КОЛКО АЗ ЗНАМ!?!Писна ми от философи дето си мислят,че знаят всичко,а сгиурно нищо не знаят.
Мнението беше редактирано от QcK на 06.02.09 11:08.
06.02.09
10:56
казано от Fittipaldi на 05.02.09, 18:09:
В момента гледам по Нова ТВ едно момиче, което си проси боя от незнание,/quote]
Ко е станало?
Ами ако ти е драифа начи имаш проблеми