05.02.09
21:00
Здравейте!Имам състезание по кик-бокс след по малко от 3 седмици и малко се попрецаках като взимах креатин,понеже явно съм задържал вода и съм 90кг,висок 187…а трябва да съм към 86-87.А го взимах защото ми трябваше някаква сила и издържливост.И при това тренирам от понеделник до петък двуразово тежки интензивни тренировки.Въпросът ми е дали сега като спра креатина ще успея да възвърна донякъде теглото си?И ако може да ми препоръчате нещо за издържливост.Темата малко се отклонява от раздела но я поствам тук защото ме интересува много какво да вземам за малко повече издържливост,но и да сваля малко тегло.Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от dido__ на 05.02.09 21:11.
3 килограма за 3 седмици не са много. Аз за 4-ри съм свалял 10 кг, когато бях на 20, ама не по умния начин.
казано от Zingam на 06.02.09, 07:30:
3 килограма за 3 седмици не са много. Аз за 4-ри съм свалял 10 кг, когато бях на 20, ама не по умния начин.
Я раздуй малко малко повече за твоя начин и за умния начин :)
казано от dido__ на 05.02.09, 21:00:
Здравейте!Имам състезание по кик-бокс след по малко от 3 седмици и малко се попрецаках като взимах креатин,понеже явно съм задържал вода и съм 90кг,висок 187…а трябва да съм към 86-87.А го взимах защото ми трябваше някаква сила и издържливост.И при това тренирам от понеделник до петък двуразово тежки интензивни тренировки.Въпросът ми е дали сега като спра креатина ще успея да възвърна донякъде теглото си?И ако може да ми препоръчате нещо за издържливост.Темата малко се отклонява от раздела но я поствам тук защото ме интересува много какво да вземам за малко повече издържливост,но и да сваля малко тегло.Благодаря предварително!
Ако си задържал вода от креатина(ако е бил монохидрат)би трябвало да свалиш 1-2 кг,може и 3.Иначе намали малко въглехидратите+тренировките които споменаваш и ще ги смъкнеш без проблем...
06.02.09
21:23
Спри веднага креатина,започни да пиеш кафета,енергийни напитки и тн и диетата РБД или в краен случай НВД,ти кардиота си имаш към кикбокса така че... За 3 седмици мисля че ще се оправиш.И друг път си взимай CEE ,а не монохидрат!
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 06.02.09 21:24.
06.02.09
23:44
казано от Конан на 06.02.09, 11:00:
казано от Zingam на 06.02.09, 07:30:
Я раздуй малко малко повече за твоя начин и за умния начин :)
Ако е по този начин, за който си мисля - по-добре не опитвай :)
Към автора - пий диуретици(кафе, енергийни, бира дори), те ще ти помогнат да изхвърлиш водата. Мини на РВД и продължавай с двуразовия режим - би трябвало да успееш.