07.02.09
11:34
Здравеите ! Ще ви помоля, ако сте ползвали, или пък знаете някои добър гел за мазане на ставите да ми препоръчате, в моя случаи лактите ми пукат от 4-5 месеца пия глукозамин и ще направя малка почивка (1-2 седмици) дано да минат. Болки няма да чукна на дърво :) само пука по някои път, но много рядко пука тогава по скоро когато аз правя така че да пука. Благодаря ви много предварително !
При мен само десния лакът започна да пука и то се усеща повече, когато правя кофички. И при мен няма болка.
Пия рибено масло по принцип, но не знам дали ще има ефект.
07.02.09
16:50
Ами има много-просто като търсиш гледай в него също да има глюкозамин,защото когато се прилага локално има много по-голям ефект.Иначе се усвоява по малко и от черния дроб май(но не съм сигурен-нещо такова бях чел)
ахам благодаря ви много, а дали е възможно да пукат лактите от това че съм на 16 години и растат кости и стави ? :)
Не знам, но при повечето хора, занимаващи се с вдигане на тежести това е обичаен проблем. Пукането означава по-малко течност в ставата, но няма ли болка не е опасно.
а това лошо ли е като има по малко течност в ставата ? ще ми пречи ли по натам да тренирам ?
Не, няма никакъв проблем. Това е нещо обичайно.
Но бих те посъветвал да си пиеш рибено масло, защото от това само ще спечелиш. Струва 4 лева и се продава във всяка аптека.
Мнението беше редактирано от LttS на 08.02.09 09:48.
08.02.09
11:41
казано от LttS на 08.02.09, 09:47:
Не, няма никакъв проблем. Това е нещо обичайно.
Но бих те посъветвал да си пиеш рибено масло, защото от това само ще спечелиш. Струва 4 лева и се продава във всяка аптека.
дам,много добро е.А за това,което мислиш,че ти пукат лактите,защото растеж-мисля,че има истина и в това-при мен беше същия проблем,но сега,като пия рибено масло и си правя по-добра загрявка не пука нищо.