НВД Мнения,Критики,Препоръки

07.02.09
12:52

Така ето моя опит за НВД.Доста почетох и си съставих режимче.Какво мислите за него,всякакви препоръки как да стане по-добро са добре дошли.

Закуска-1 Варено яйце/Банан/ябълка.Това ми е избора за закуската,ще ги върта.

Закуска2-Нещо като сандвич.Две филии и на тях шунка и кашкавал.На даскало съм и не се сещам за по-подходящо.

Обяд-яйце с варено пушен бут и маслини+за пиене мляко.

Обяд2-Яйце и зелена салата.

==========Тренировка =============

След тренировката-Малко пушен бут.

Вечеря-Риба/Пилешка пържола

Не съм смятал как са калориите и не мисля да го правя.Ще ям толкова колкото съм гладен,няма да преяждам или да гладувам(тоест това дето го виждате е ориентировъчно горе долу какво ще ям а не колко).Миналата година докато бях на НВД направих грешката да гладувам и “резултатът” беше на лице,отслабнах страшно много ама главно мускули пък доста мазнини седят.Сега целта ми е да се изчистя от мазнините(да се покажат плочки отдолу),пък с тренировката ще гледам да пораснат малко мускулите.

Темата беше редактирана от Sapu на 07.02.09 12:54.

07.02.09
13:22

Първата закуска не ми харесва. Аз бих предпочел мюсли и прясно мляко(обезмаслено 0.1) на мястото на плодовете

07.02.09
13:53

Еми значи мюсли ще се яде.Плодовете къде е най-добре да ги вместя? и ще е проблем ли ако млякото е с повече масленост примерно 3%?

Мнението беше редактирано от Sapu на 07.02.09 13:54.

07.02.09
13:59

За момиче е горе-долу добре нвд-то,ама пак има сериозно пропуски.Скъпа седни да прочетеш внимателно темите за тази диета ;)

07.02.09
15:07

казано от tra^la^la на 07.02.09, 13:59:

За момиче е горе-долу добре нвд-то,ама пак има сериозно пропуски.Скъпа седни да прочетеш внимателно темите за тази диета ;)

Е айде сега няма нужда от ебавки.Вместо да ми викаш скъпа :lol:  и да ми казваш да чета темите за диетата при положение,че вече съм го направил е по-добре да си кажеш мнението за това къде са ми грешките в режима и как да го направя по-добър. :-)

DI

07.02.09
16:38

Сутрин белтъци, още като станеш 4-5
Индивидуално време
Овес+Мляко
Rest:
300гр месо на два приема по 150 грама
не изключвай напълно въглехидратите от диетата през основната част на деня, не е правилно!
Вкарай си малко кафяв ориз с месото
вечер зеленичко или обезмасленичко без въглехидрати.

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 07.02.09 16:43.

07.02.09
16:43

казано от DiscoveryCold на 07.02.09, 16:38:

Момче... с тия калории пи*ката не можеш да си нахраниш :)
(извинете ме за цинизмите :) )
НВД - не означава, и никога няма да означава ГЛАД!

Не съм смятал как са калориите и не мисля да го правя.Ще ям толкова колкото съм гладен,няма да преяждам или да гладувам(тоест това дето го виждате е ориентировъчно горе долу какво ще ям а не колко).

Демек ще ям колкото съм гладен.Просто казвам по часове какво мисля да ям.Примерно кат съм гладен ще хапна още яйца,още салата,още месо и тн докато се наям.

DI

07.02.09
16:44

Промених си мнението (ъпароу:) )

07.02.09
16:45

казано от Sapu на 07.02.09, 16:43:

Не съм смятал как са калориите и не мисля да го правя.Ще ям толкова колкото съм гладен,няма да преяждам или да гладувам(тоест това дето го виждате е ориентировъчно горе долу какво ще ям а не колко).

ДОБРЕ!Прави каквот оискаш.Калориите при НВД са най-важните ама като не ти се смята не смятам,яж колкото искаш,и не ни занимавай с глупости!!!

07.02.09
21:35

ДОБРЕ!Прави каквот оискаш.Калориите при НВД са най-важните ама като не ти се смята не смятам,яж колкото искаш,и не ни занимавай с глупости!!!

Тебе лично никой не те занимава.Ако искаш да помогнеш пишеш,ако не искаш не.

DiscoveryCold и Subline мерси за съветите. :) Ще вкарам  мюсли и ориз.

Мнението беше редактирано от Sapu на 07.02.09 21:37.

Относно храненето на училище-направи си сандвич с пълнозърнест хляб и пържола или с извара.Хубаво е да приемаш малко повече белтъчини.Пишеше,че искаш с тренировките малко да пораснат мускулите,но те не растът докато тренираш,а когато си почиваш и се храниш,въпреки че при НВД няма достатъчно калории за ръстеж.Вместо яйце в обяд2 сложи пак някакво месо,риба или извара.Щом не искаш да смяташ калорийте поне си смятай по колко въглехидрати приемаш на ден.Трябва да са 1г на кг телесно тегло(предполагам знаеш) като всяка седмица прави 1 високо въглехидратен ден.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 08.02.09 09:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1