Мнението ви за тази добавка?

08.02.09
13:10

Реших проблема с протеина.Сега става въпрос за Anabolic Xtreme Stimulant X,случайно попаднах на този продукт.

Повишена енергия
Увеличаване на издръжливостта и работоспособността
Повишен калориен разход
Потискане на апетита
Драстично изгаряне на мазнините и намаляване на теглото
Повишено самочувствие и настроение
Висока концентрация
Уникални резултати и БЕЗ ТРЕНИРОВКА!!!

Продукта отговаря ли на тези неща?Най-вече ме интересува “драсичното изгаряне на мазнините”.Съчетан със тренировки и правилен хранителен режим дали ще даде резултат,или просто ще си дам парите?

08.02.09
13:14

казано от pHr34K на 08.02.09, 13:10:

Реших проблема с протеина.Сега става въпрос за Anabolic Xtreme Stimulant X,случайно попаднах на този продукт.

Повишена енергия
Увеличаване на издръжливостта и работоспособността
Повишен калориен разход
Потискане на апетита
Драстично изгаряне на мазнините и намаляване на теглото
Повишено самочувствие и настроение
Висока концентрация
Уникални резултати и БЕЗ ТРЕНИРОВКА!!!

Продукта отговаря ли на тези неща?Най-вече ме интересува “драсичното изгаряне на мазнините”.Съчетан със тренировки и правилен хранителен режим дали ще даде резултат,или просто ще си дам парите?

Не съм го ползвал,но съм сигурен,че с правилна диета и тренировки ще има резултат!

08.02.09
13:25

И аз така мисля,чел съм за Anabolic Xtreme,уж са добра марка,но някак си още нямам куража да си купя добавката :lol: Ако някой е пробвал,моля да пише.

08.02.09
14:56

Сега видях и за Hot Blood на Scitec,но първо мисля да пробвам Stimulant X,не че двете си приличат много,но имат някой еднакви “свойства”.А някакви странични ефекти има ли?Ако спра да пия добавката нещо ще ми стане ли(от рода на виснала кожа или..) ?

Мнението беше редактирано от pHr34K на 08.02.09 14:56.

08.02.09
19:39

За твоята възраст - само витамини!

09.02.09
07:35

стимулант Х е много силен
ако го взимаш почни с 1/2 доза ,даже и по-малко
да видиш как ще ти се отрази ;)

Мнението беше редактирано от karlo на 09.02.09 07:36.

09.02.09
14:39

Ами реших,че засега няма да си го взимам.Може би няма да ми се отрази добре,защото нямам много маса и стаж,а предполагам и това има значение.Засега ще си взема само протеин,а след няколко месеца или 1 година ще мисля за допълнителни добавки.Може също и BCAA / L - Karnitine да взема,преди това ще се консултирам с някой инструктор от залата.Мерси за отговорите!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1