Комбинация на добавки - Протеин + Креатин/Глутамин или CGT-10

06.02.09
18:34

Здравейте!
Искам да ви попитам как е най-добре да комбинирам хранителните добавки за покачване на теглото:

1. Суроватъчен протеин + Креатин/Глутамин
2. Суроватъчен протеин + Optimum CGT-10

Ще ползвам продукти само на Optimum Nutrition. Също така какъв креатин и глутамин ако ги взимам по отделно е по-добре - на хапове или на прах?

Също така ще съм ви благодарен ако може да ми кажете някакво мнение за Universal NOX3?

06.02.09
19:44

ЕМи мене ако питаш си ги вземи отделно.Мда на прах....

06.02.09
19:58

Каквото и да е.. на прах се усвоява по-добре и по-бързо.

Сурватка+Креатин+Глутамин+Таурин (вземи си ги по отделно),ще ти излезе малко повече пари ,но ще си заслужава.Каквото и да си вземеш гледай яденето да е ок,иначе няма да стане.

06.02.09
22:01

Не казваш с какъв стаж си, но ако няма смисъл от креатина, замисли се за ВСАА.

07.02.09
17:11

значи от почти година не съм тренирал. преди тренирах към година и нещо.
на 19 години съм, 175 см, около 80 кг. целта ми е да наддам мускулна маса в гърдите, тъй като ми куцат сравнение с другите мускулни групи. преди две седмици започнах пак да тренирам, оттогава съм и на диета с 5-6 яденета на ден и прием на протеин.

значи на прах ще ги взема, по отделно - креатин и глутамин на Оптимум. за таурина пак ли Оптимум или друга марка?

креатина се взимаше по 20 гр на два приема - сутрин и вечер, първата седмица за зареждане и после по 10 грама в тренировъчен (преди и след) и 5 грама сутрин в нетренировъчен нали?
глутамина пък по 15 грама в тренировъчен - преди и след тренировка и преди лягане и 5 грама в нетренировъчен - преди лягане.

моля да ме корегирате ако бъркам някъде, тъй като съм ги позабравил нещата.

Мнението беше редактирано от luigi на 07.02.09 17:13.

08.02.09
15:09

Аз определено на този етап поне съм за ВСАА вместо креатин.

08.02.09
19:53

Благодаря за отговорите.
Значи реших да почна с креатин, глутамин и протейн. след 2 месеца ще мина на протейн + CGT-10 и BCAA.

А да попитам креатина и глутамина на капсули или на прах да ги взема?

08.02.09
20:11

казано от Калоян Янкулов на 06.02.09, 19:58:

Каквото и да е.. на прах се усвоява по-добре и по-бързо.

Вече ти отговориха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1