Лост и дъмбели за гърди

09.02.09
11:35

По принцип дъмбелите по добре ги усещам че ми натоварват гърдите ,гледам да разнообразявам тренировката като веднъж започвам с дъмбели следвашият с лост, но мога ли да заменя едното с другото и Има ли смисал да се прави избутване на дъмбели и лост от лег в една тренириовка за гърди.

AZ

09.02.09
12:10

няма,прави само избутване с дъмбели

09.02.09
12:57

Както усещаш, че работи при теб, така го прави. Експериментирай и си нагласи сам тренировката. Принципно аз тренирам само с дъмбели, но хвана ли в 1 тренировка лост на следващия ден-два, че даже три имам брутална мускулна треска. Това говори, че е хубаво да се разнообразява! Прави известно време само с дъмбели, после известно време само с лост, после смесено и т.н.

ГН

09.02.09
16:51

Има смисъл. Аз също тренирам само с дъмбели, но упражнението съвсем не е едно и също като с лост. Просто ако са тежки серии и от двете в една трениравка гледай да не претренираш, но спокойно могат да се правят и двете.

09.02.09
17:17

Аз правя и с лост и с дъмбели в една тренировка! В една тема преди време бях поискал мнения и дали някой друг е пробвал подобен начин на трениране, но не получих отговор. От както тренирам така(смесено) в следващите 2-3 дни усещам много хубава мускулна треска. Затова продължавам да тренирам така. Всеки тренира така, както е най-добре за него, затова никой не може да ти каже дали е правилно или не е. Важното е да чувстваш как мускула работи и да усещаш упражненията! ;)

09.02.09
17:49

Разнообразието от дъмбели и лост би било най-добре,както ти казаха.Щом сега повече ги усещаш дъмбелите прави с тях,след време смени, и така ...

10.02.09
09:55

Понеже стажа в залата ми е малък(2 месеца от които 1 кръгови тренировки)  и съответно масата на гърдите,мога ли за момента да използвам само базови упражнения за маса и да изключа оформящите поне за 1-2 месеца или те трябва да си пресъстват задължително.

10.02.09
10:03

Оформящите упражнения са за периода малко преди или по време на орелефяване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1