09.02.09
18:39
Всички се сцепват да пишат пилешко в диетите си,а никой не казва какво пилешко:бутчета,пържоли и т.н.Аз лично гледам да редувам и разнообразявам,че само пържоли на скара писват...Споделете ;)
нз кой яде всеки ден само пилешки гърги.Според мен ,който го казва просто лъже.Изобщо не е добре да ядеш само 1 вид месо..
09.02.09
20:46
Аз ям само пилешки гърди ще е по добре за качването ако разнообразявам ли?
09.02.09
20:59
доколкото зная пилешките гърди с най-богати на протеин . Иначе аз ги редувам а често ям бутче с пилешка пържолка например в 1 ядене
Мнението беше редактирано от ceco_metal на 09.02.09 20:59.
Половин пиле на грил ми е любимо. Случвало се е и цяло :). Иначе гърди, бутчета...пиле да е.
10.02.09
07:12
Аз лично само бон филе си праскам. Като почне да ми се гади от него минавам я на свинско, я телешко или повечко риба и после пак. :roll:
10.02.09
07:23
Аз лично в един ден гледам да смесвам различни видове меса.Най-често пилешко и свинско,но ям и извара и не прекалявам с месото.Най-много 500гр месо и останалия протеин от изварата,яйца и 1-2 дозички прах.Иначе почти всеки ден го готвя различно-фурна,фурна във фолио,на тиган и понякога мариновам месото за разнообразие.
Kaто зема едно пиле от грила само му махам кожата, обезкостявам го и го почвам без мн мн да му са чудя ;-P Ако не взема пиле са или пилешки гарди или бутчета :-)