28.12.08
17:50
Днеска си купих този продукт http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=765 Някой ползвал ли го е и има ли ефект малко избързах май че си го купих но както и да е.Мисля след като го изпия да продължа с това http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=351 Гледам на много места го хвалят.
ДОбре ли е като за първа добавка целта ми е чистене на подкожните мазнини.
Благодаря Ви и Весели празници.
Само забравих да спомена че имам около 5 месеца да се стегна до бала.Смисъл такъв да сваля малко корема и да изградя някаква форма тренирам 5 пъти в седмицата също така и имам изготвена диета по която да се храня.
Темата беше редактирана от Станислав на 18.01.09 14:17.
Е за 5 месеца ще отслабнеш при всички положения, ако спортуваш и спазваш някакви принципи при храненето. Както и да го погледнеш, дори по пътя на най-слабото съпротивление, по 2 кг на месец, това са си 10 кг, а и покрай тренировките ще се стегнеш, та ще станеш манекен направо. В каквато и поредност да ги пиеш е все тая... Все пак колко тежиш?
казано от armando на 09.01.09, 11:42:
Е за 5 месеца ще отслабнеш при всички положения, ако спортуваш и спазваш някакви принципи при храненето. Както и да го погледнеш, дори по пътя на най-слабото съпротивление, по 2 кг на месец, това са си 10 кг, а и покрай тренировките ще се стегнеш, та ще станеш манекен направо. В каквато и поредност да ги пиеш е все тая... Все пак колко тежиш?
Бях 83 а вече съм 80 ;)
Можеше да си ги спестиш парите за тия добавки, почнал си от рано, създал си някакви хранителни принципи и спортуваш, можеш и без тях... Но щом си ги купил най-добре го вкарай към март едното, и април другото. Евентуално към март малко ще зацикли свалянето, и добавките ще дадат нов тласък...
79кг съм вече :P И да си кажа честно не се придържам към дииетата чак толкова точно както ми е направена смисъл че си позволявам но в рамките на разумното.Искам да си стегна гърдите но май много трудно става това гледам да правя всичко което трябва че даа видим накрая какъв ще е резултата :) Че времето минава и сега ще дойде МАЙ месец. :)
Дали има проблем ако ходя Сутрин на кардио (Преса и вървене на пътеката) а вечер да ходя да блъскам с тежестите...?
Проблем дали има, зависи от това как си с времето.
Аз лично кардио правя сутрин, или след тренировка.
Ами не винаги но когато имам възможност мога да ходя и сутрин кардио.И ако е възможно и какви упражения по точно да правя за кардиото говоря.
Сега правя това:(без да се смейте ей ... :P )
Коремни преси 4серий по около 10-12повторения (защото повече немога :D )
Навеждане и сгъване на абдоминална машина 4 серий по около 15-20повторения.
(Имаше още 2 упражнения който правя но не им знам имената като ги разбера ще ги напиша и тях :) )
Пътека вървене с различна програма около 25мин.
Ами темата малко се поизмести от добавките, но все пак...
За кардиото, най-добре е да се ситуира сутрин на гладно, или веднага след щанги.
Кардиото може да го правиш и извън зала, само малко да се постопли. Коремните преси НЕ са кардио! Тичане, колело, скачане на въже, това са примерни кардио дейности. Моят съвет е да не се клатиш като някаква баба, само и само за да стигнеш 25 минути, темпото трябва да е умерено бързо.
Успехът при кардиото, лично за мен, зависи от темпото и от времетраенето, но ЗАЕДНО.
Някои отдават прекалено голямо значение на темпото, като при HIIT тренировките, за сметка на времето, а други пък само гледат времето без да обръщат внимание на интензивността. Та синтезирано, според мен кардиото не трябва да бъде прекалено кратко, под 10 минути, както и прекалено лежерно.
Ще помоля да ми бъде преместена темата на правилното място.Благодаря
armando Благодаря ти че ми помагаш ... :)
Кофичките въможно ли е да ги правя всеки път когато тренирам като първо упражнение или не се прави така?
Ами когато тренираш трицепс или гърди, може да вкараш кофите, хватовете са различни - тесен и широк. Но преди гръб по-добре е да правиш набирания например...
казано от armando на 30.01.09, 15:42:
Ами когато тренираш трицепс или гърди, може да вкараш кофите, хватовете са различни - тесен и широк. Но преди гръб по-добре е да правиш набирания например...
Набиране немога много тежа явно и немога да са вдигна иначе кофички правя ... Днеска правих ръце и второто ми упражнение ми беше кофички .. :)
Мъчи набирането!Почни от 1,2 (с помощ дори) ,за нула време ще усетиш резултат!Аз преди моя бал (миналата година) почнах така от по 1,2 набирания и след 2,3 седмици си правих по 7,8, а бях 94кг.
казано от kilima7 на 10.02.09, 00:42:
Мъчи набирането!Почни от 1,2 (с помощ дори) ,за нула време ще усетиш резултат!Аз преди моя бал (миналата година) почнах така от по 1,2 набирания и след 2,3 седмици си правих по 7,8, а бях 94кг.
Правя една на как да го кажа точно и аз незнам а иначе на широк хват немога :( Ще се мъча да макар че имаме и уред в тази зала с който могат и на него да се правят с помоща на кг. и да може да се свикне ;)
казано от Станислав на 11.02.09, 13:36:
казано от kilima7 на 10.02.09, 00:42:
Правя една на как да го кажа точно и аз незнам а иначе на широк хват немога :( Ще се мъча да макар че имаме и уред в тази зала с който могат и на него да се правят с помоща на кг. и да може да се свикне ;)
То важното е да свикнеш.Викай някой да ти помага.Леко да те повдига за кръста,таман да те държи да не се клатиш.