05.02.09
20:15
Какво ви е мнението за бългърските марки-BIOGAME, JK nutrition, NUTRIM ?
05.02.09
20:48
Не бих ги пил за нищо на света.. Или скъпите чуждестранни, или нищо.
05.02.09
21:30
Доказано е многократно, че са слаби. Все пак се въздържам от крайни мнения. За справка - аватара ми. Съществен принос в демонстрираните обеми (не само от гледна точка мазнини!) има нещото, или по-скоро трите неща които се виждат долу вдясно. Не съм ги сложил там нарочно, но не ме е и срам.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 05.02.09 21:33.
Казах ти... няма смисъл. Не са много по-евтини от американските, но за сметка на това са много по-зле от към качество :-P
значи да оточним какаво разбираме под “български протеин” аз незнам да има наша фирма която да си произвежда сама протеина тука само ги бъркат или в най добрия случаи само ги пакетират незнам дали съм прав за това ако греша да ме поправи някой. И немога да дам безпристрастно мнение защото просто преди години нямаше други протеини на прилична цена на пазара и сам пил килограмииии от тях и не беха чак толкова лоши сега вече на пазара има достатъчно голям избор на продукти които са по качествени и на сходни цени което би трябвало по принципа на конкуренцията да накарат и наще хора да подобрат развитието на стоката си а не само да сменят етикетите но това е друга тема... та по темата аз лично бих ги класирал така от моя опит с тях
1 JK
2 NUTRIM
3 BIOGAME
тва си е лично мое мнение.
П.С Георги Николаев,колега май припомпваме при Перо и двамата а :) ПОЗДРАВИ !
Мнението беше редактирано от 6efa на 06.02.09 08:05.
06.02.09
11:22
В момента съм на едно друго място, но иначе сигурно съм му най-редовния клиент на Перо. От първите дни след като откри залата август 2002.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 06.02.09 11:23.
07.02.09
09:23
С добри впечатления само от JK и то пак доста компромисни
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 07.02.09 09:24.
10.02.09
15:14
Нискокачествени
10.02.09
16:25
Аргиинина , креатина и глутамина на нутрим не са лоши , наистина протеините им не са хубави, но тези предните съм ги пробвал и са хубави. В крайна сметка дори и не са правени в България :D
10.02.09
19:16
Протеините не са вариант.Другото не съм пробвал,обаче предполагам и то по коментарите във форума.По добре тия парички ги дай за някакво папане.