19.01.09
19:56
Тез коланчета, които се слагат на корема, да се потиш, имат ли ефект ?
За мен тия колани са пълна щуротия.Много ми е смешно като видя някой с такъв колан, който се надява да свали талията с тях.Освен да се изкара малко вода за нищо друго не стават.Напълно безмислени са.
казано от Taen на 19.01.09, 19:56:
Тез коланчета, които се слагат на корема, да се потиш, имат ли ефект ?
Да, имат ефект - потиш се.
А ако питаш дали това, че се потиш ще ти помогне да гориш повече мазнини - не.
19.01.09
20:22
Ми за к’во ги слагат ?
Толкова им е акъла, това правят. Това да беше най-голямта глупост, която можеш да срещнеш по залите...
Ако едно нещо е масово далеч не значи, че е и смислено ;) Не само за тренировките, а и по принцип. Виж втория цитат в подписа ми.
Те и вибриращи колани продават с подобна насоченост - отслабване, само където аз 1 не знам да е усетил ефекта...така са и неопрените.
Това са просто схеми - и щом има балъци,които им вярват и си купуват подобни продукти,те си го заслужават.
еми за вас не знам ама на мен лично ми помогнаха.... консултирах се с инструктора които ми каза че действат (поне на него).Колана които си взех не беше закупен от залата в която тренирам а инструкура не ми го каза за да ми вземе парите...
свалих 16 килограма и 22 см от талията
разбира се правех по 1 час кардио и много здрава диета...
Как точно прецени, че коланът е оказал ефект? Спазвал си диета, правил си кардио, които са основните методи за отслабване, нормално е да има резултати. Както е написано на много места от колан само се изпотяваш и отделяш вода.
казано от dannyel на 08.02.09, 17:45:
разбира се правех по 1 час кардио и много здрава диета...
Разбира се. Но естествено, колана е помогнал :lol:
Пак с тези колани...разберете - ако някой изобрети действащо лекарство/уред за отслабване ще се чуе (и такова против оплешивяване - също). Не гледайте рекламите с привлекателните мацки и здравеняците къде казват, че видите ли ЕТО го революционния метод.
И да, ако спазваш диета и правиш кардио то от колана ще има полза...същата каквато ще има и от цвета на спортния ви екип.
казано от dannyel на 08.02.09, 17:45:
консултирах се с инструктора които ми каза че действат (поне на него).
Леле,абе кво става с тия инструктори ?!Много е зле работата.
Някой може ли да каже, че такъв колан за корема му е помогнал без диета .. ? Някои пичове ги носят като мъжки корсети - за модерния елегантен мъж никъде не се вписва шкембето
Мнението беше редактирано от BOR на 12.02.09 17:53.
Аз пък си ползвам редовно неопреново коланче. Но не с цел отслабване или прибиране, а да ми държи кръста топъл по време на тренировка и леко да стяга. :) И има ефект - откакто го нося в дните с клекове и тяга, кръстът ми е по-добре.
Така че не ги отписвайте чак толкова категорично - имат си приложение.