Връщане във форма ... комбинация от добавки

SO

09.02.09
22:17

Преди тренирах даста сериозно но се наложи да занемаря спорта в името на учението :) и така сега пак започнах но съм малко назад с новите суплементи , в момента разполагам с около 1кг On Whey и една цяла кутия суроватка на ProLab 2.27кг. , сега смятам да взимам някои неща да оптимизирам резултатите от протеина и искам да попитам в момента кой е най-добрия продукт за маса ? ще комбинирам и с витамини ... какви да взема (кои са най добрите) ?
благодаря предварително

09.02.09
22:23

Витамини - Адам на Нау, Опти-Мен на Оптимум. На този етап, щом влизаш след прекъсване смятам, че не ти е нужно нищо повече освен да влезеш в релси с хранителен режим и протеините. Ако това ти се струва слабо, добави креатин - Селмас на BSN. Виж и продуктите на Гаспари - Сайз Он и Суперпъмп. И все пак аз съм на мнение, че с протеин, ВСАА, глутамин в началото ще ти е ОК.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.02.09 22:25.

SO

09.02.09
22:34

е аз не влизам от вчера вече съм само на 3-4кг от старите си килограми ... инструкторчето ми ме надъхва за винстрол в малки дози + протеин но смятам за сега да го карам полека , сега ще взема на ОН опти мен a после ще видим . мерси Стоянчо

Добави малко креатин и ВСАА.SizeOn на Гаспари е добър избор.А винстрола да си го пие инструкторчето!

10.02.09
10:51

казано от Sourcemag на 09.02.09, 22:34:

е аз не влизам от вчера вече съм само на 3-4кг от старите си килограми ... инструкторчето ми ме надъхва за винстрол в малки дози + протеин но смятам за сега да го карам полека , сега ще взема на ОН опти мен a после ще видим . мерси Стоянчо

Недей прави тази грешка сега да започнеш с винстрол.Суроватка+аминки+витамини+правилно хранене+тренировка(почивка) и ще останеш доволен.Пък за винстрола има време колко искаш....

10.02.09
11:37

В коя зала е тоз инструктор ? Да не ходят хората при него :)

10.02.09
16:02

вземи си STEROL COMPLEX на UNIVERSAL има ефект

10.02.09
16:57

казано от Sourcemag на 09.02.09, 22:34:

Е****и в България много фитнес инструктори се навъдиха бе, и то все опитни и знаещи.Точно винстрол ти трябва след прекъсване, точно.....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1